Messor kolonim için uygun yem mi?

azra0808

Yumurta
Üye
Canlı Çekirge bulamıyorum bir çok siteye baktım bu şekilde kurutulmuş olması sorun olur mu

Ve gerekli proteini canlı yem kadar verir mi

Ekli dosyalar

• IMG_7260.png
    IMG_7260.png
    113 KB · Görüntüleme: 11

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Onun yerine un kurdu al daha mantıklı

azra0808

Yumurta
Üye
un kurdu yemediler her yolu denedim konu bile açtım bunun için

azra0808

Yumurta
Üye
Kaç işçili koloni ?
20 işçi var Hatta Uygur da yedirmeye ugrasirken sıvıları Out World’ün içindeki kumlarda küf yapmaya başladı Bir de on Kurtları ilk satın aldığım başlangıç paketinde gelmişti onun yanında gelen tohumları da yemediler acaba on kurtlarında mı sorun var diyorum şimdi başka bir siteden almayı düşünüyorum çünkü Çekirge ver cırcır böceği bulamıyorum bi sitede sıvı protein diye bir şeye denk geldim sence işe yarar mı

ATHENA

Minör
Üye
20 işçi var Hatta Uygur da yedirmeye ugrasirken sıvıları Out World’ün içindeki kumlarda küf yapmaya başladı Bir de on Kurtları ilk satın aldığım başlangıç paketinde gelmişti onun yanında gelen tohumları da yemediler acaba on kurtlarında mı sorun var diyorum şimdi başka bir siteden almayı düşünüyorum çünkü Çekirge ver cırcır böceği bulamıyorum bi sitede sıvı protein diye bir şeye denk geldim sence işe yarar mı
Olabilir ama 20 işçili bir koloninin yediği yemek çok belli olmaz un kurdu sıvısını içiyorlardırbama fark edilmiyor