Kaç işçili koloni ?un kurdu yemediler her yolu denedim konu bile açtım bunun için
20 işçi var Hatta Uygur da yedirmeye ugrasirken sıvıları Out World’ün içindeki kumlarda küf yapmaya başladı Bir de on Kurtları ilk satın aldığım başlangıç paketinde gelmişti onun yanında gelen tohumları da yemediler acaba on kurtlarında mı sorun var diyorum şimdi başka bir siteden almayı düşünüyorum çünkü Çekirge ver cırcır böceği bulamıyorum bi sitede sıvı protein diye bir şeye denk geldim sence işe yarar mıKaç işçili koloni ?
Olabilir ama 20 işçili bir koloninin yediği yemek çok belli olmaz un kurdu sıvısını içiyorlardırbama fark edilmiyor20 işçi var Hatta Uygur da yedirmeye ugrasirken sıvıları Out World’ün içindeki kumlarda küf yapmaya başladı Bir de on Kurtları ilk satın aldığım başlangıç paketinde gelmişti onun yanında gelen tohumları da yemediler acaba on kurtlarında mı sorun var diyorum şimdi başka bir siteden almayı düşünüyorum çünkü Çekirge ver cırcır böceği bulamıyorum bi sitede sıvı protein diye bir şeye denk geldim sence işe yarar mı
Çekirge hepçil bir böcek bu parazit bulundurabiliceği anlamına geliyor.Canlı Çekirge bulamıyorum bir çok siteye baktım bu şekilde kurutulmuş olması sorun olur mu
Ve gerekli proteini canlı yem kadar verir mi