messor kolonim çok sakinledi

FatihBurak

Yumurta
Üye
11 işcili kolonim dün gayet hareketliydi suyu bitmeye yaklaştı için bi hortumla farklı bi test tüpüne geçmeleri için baladım ama pamuk hala nemli olunca geçmediler ve bugün pamuk kurudunda balarım die çıkarttım ama çok sakinler pek hareket etmiyolar biraz stirese sokmuş olabilirim ama stirese girseler çok hareketli olmazlarmı tüplerinde yumurta beyazı ş.su bal var ama sadece ş.sudan biraz aldı 1 2 tanesi birde kraliçe ve nie bukadar sakinler sizce

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
11 işcili kolonim dün gayet hareketliydi suyu bitmeye yaklaştı için bi hortumla farklı bi test tüpüne geçmeleri için baladım ama pamuk hala nemli olunca geçmediler ve bugün pamuk kurudunda balarım die çıkarttım ama çok sakinler pek hareket etmiyolar biraz stirese sokmuş olabilirim ama stirese girseler çok hareketli olmazlarmı tüplerinde yumurta beyazı ş.su bal var ama sadece ş.sudan biraz aldı 1 2 tanesi birde kraliçe ve nie bukadar sakinler sizce
Asıl sakin değilse sorun kanka geçerler 1 2 güne ama hortum baglamissin ya hava alıyorlarmı dikkat et

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
yanlar tam otursun die pamuk saryoz ya ordan alırlar yeterince hava bence
Açıklık varsa alırlar nem bitince taşınacaklardır kesin birşey söyleyemiyorum çünkü ben genelde tüpleri bağlayıp silkeliyorum sonrada kalan yumurtaları tek tek alıp koyuyorum