Ölüm sayısı artabilir, riskli.Merhaba, sonbahar uçuşlarında 2 adet Messor kraliçesi buldum. 5-12 Derece arasında kış uykusuna yattıkları yazıyor ama yine de sormak istiyorum: 4-5 Derecelik dolapta kış uykusuna yatırmam riskli olur mu?
Henüz hiç işçi yok yumurta da yok. Sonbaharda bulduğum için kış uykusuna hazırlanabilir ve yumurtlamayabilir dendi. Gerçekten de yumurtlamazlarsa ne yapmam lazım?Ölüm sayısı artabilir, riskli.
Kaç hafta önce buldun?Henüz hiç işçi yok yumurta da yok. Sonbaharda bulduğum için kış uykusuna hazırlanabilir ve yumurtlamayabilir dendi. Gerçekten de yumurtlamazlarsa ne yapmam lazım?
1 hafta 10 gün falan oldu şu an ikisini de karanlık ortamda dokunmadan tutuyorum soğuk bir ortamda da değiller fakat 2 gün önce baktığımda hala yumurta yok ve stresliydiler.Kaç hafta önce buldun?
1 hafta hiç bakma, karanlıkta dursun.1 hafta 10 gün falan oldu şu an ikisini de karanlık ortamda dokunmadan tutuyorum soğuk bir ortamda da değiller fakat 2 gün önce baktığımda hala yumurta yok ve stresliydiler.
Peki kış uykusuyla ilgili ne yapabilirim 5 derecelik dolaba koysam çok mu yanlış olur?1 hafta hiç bakma, karanlıkta dursun.
5 derece çok soğuk olur. Ayrıca ben kış uykusuna yatması gerektiğini düşünmüyorum.Peki kış uykusuyla ilgili ne yapabilirim 5 derecelik dolaba koysam çok mu yanlış olur?