martta bulduğum kraliçenin şuan 50 60 işçisi var kış uykusuna yatırıcam. buz dolabına koysam sıkıntı olur mu? 10 15 tane tohumları var yeter diye düşünüyorum suları biraz az geldi ama hala transfer olmuyorlar. bu su kış uykusu için yeterli mi?
Buz dolabı sabit sıcaklıkta ise ve 7-12 derece civarında sıcaklıkta ise orda yatırılabilir.O su yeterlidir transferi su bitince ve pamuk tamamen kuruyunca yapın.martta bulduğum kraliçenin şuan 50 60 işçisi var kış uykusuna yatırıcam. buz dolabına koysam sıkıntı olur mu? 10 15 tane tohumları var yeter diye düşünüyorum suları biraz az geldi ama hala transfer olmuyorlar. bu su kış uykusu için yeterli mi?
4 derece olmaz mıBuz dolabı sabit sıcaklıkta ise ve 7-12 derece civarında sıcaklıkta ise orda yatırılabilir.O su yeterlidir transferi su bitince ve pamuk tamamen kuruyunca yapın.
14 derece olmaz knk4 derece olmaz mı
Olmaz4 derece olmaz mı
Buz dolabı sürekli açılıp kapandığı için sarsılma olabilir onun için balkona koyabilirsiniz.martta bulduğum kraliçenin şuan 50 60 işçisi var kış uykusuna yatırıcam. buz dolabına koysam sıkıntı olur mu? 10 15 tane tohumları var yeter diye düşünüyorum suları biraz az geldi ama hala transfer olmuyorlar. bu su kış uykusu için yeterli mi?
havalar soğuk değil hiçBuz dolabı sürekli açılıp kapandığı için sarsılma olabilir onun için balkona koyabilirsiniz.
Bu sezonun kralicesi ise kis uykusu icin kendinizi yormaniza gerek yokhavalar soğuk değil hiç