karıncamın 2. işçisi çıktı dün 1. içsi çıkmış iken şekerli su verdim hiç dokunmadı bile baktı gitti içine 5 6 tane tohum attım onlar da olduğu gibi duruyor ne yapacağım
şöyle söylüyüm 5. işçi çıkmış bu gün o yazdığımda şekerli suyuda içmediilerTohumları kırıp ver, kıramamış olabilirler
şu an kıryımmı zaten şu an hali hazırda çıkmayı bekleyen 3 edet mojor işcim var ilk işçiler daha yeni çıkmasına rağmenİlk işçilerin görevi yumurtalarla ilgilenmektir. Tohumu kırıp verin şu an çeneleri o kadar güçlü değil.
Kırabilirsiniz. Fazla ilgilenmezler şu an ama siz yine de verin.şu an kıryımmı zaten şu an hali hazırda çıkmayı bekleyen 3 edet mojor işcim var ilk işçiler daha yeni çıkmasına rağmen
out worlde bağlasam çok mu kötü olur 5 işçisi varacele etmene gerek yok yeni çıkan işçiler tohumları kırabilecek kadar güçlü olmayabilir zamanla daha güçlü işçiler çıkar şuanlık tohumları kırabilirsin
nasıl kırabilirimKırabilirsiniz. Fazla ilgilenmezler şu an ama siz yine de verin.
Şu an bağlamaya gerek yok. İşçi sayısı 20 lere ulaştığı zaman bağlayabilirsiniz. Şu an ki işçiler yumurta ile ilgilendikleri için dışarıya fazla çıkmazlar. Çıksa bile bir iki kişi tek çıkar.out worlde bağlasam çok mu kötü olur 5 işçisi var
analdımŞu an bağlamaya gerek yok. İşçi sayısı 20 lere ulaştığı zaman bağlayabilirsiniz. Şu an ki işçiler yumurta ile ilgilendikleri için dışarıya fazla çıkmazlar. Çıksa bile bir iki kişi tek çıkar.
out worlde bağlasam çok mu kötü olur 5 işçisi var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
nasıl kırabilirim
evtMuhabbet kuşu yemi mi veriyorsunuz?
tamamdırO kadar da zor kırılmaz. Küçük bir şey ile hafifçe bastırın. O kırılır zaten.
Keyifli hobiler, iyi forumlar.tamamdır
Kısmen katılıyorum. Nemli alana alıp yumuşattıklarına şahit oldum ama kırmakta fayda olduğunu düşünüyorum ben. Neticede İlk işçilerin görevi yumurtaları ve kraliçeyi besleyip bakımını yapmak bide tohumla uğraşmasınlar diye düşünüyorum
İlk işçiler yumurtalar ile mi ilgilensin yoksa onu kırmak için uğraşmak mı? Yanlış anlamayın ama ilk işçilerin çeneleri kuvvetli değil ki o kadar. Kırmak bir ihtimal biraz daha iyi.
ben kırmadan veriyorum hıcbır sorun yasamadım ama sizde bir sıkıntı yasatmıyorsa sorun yok.Kısmen katılıyorum. Nemli alana alıp yumuşattıklarına şahit oldum ama kırmakta fayda olduğunu düşünüyorum ben. Neticede İlk işçilerin görevi yumurtaları ve kraliçeyi besleyip bakımını yapmak bide tohumla uğraşmasınlar diye düşünüyorum
merhaba , zaten anlatmak ıstedıgım sey nemde yumusuyor ve ılk ıscıler bıle cok rahat bır sekılde kırabiliyor yumusayan tohumu.İlk işçiler yumurtalar ile mi ilgilensin yoksa onu kırmak için uğraşmak mı? Yanlış anlamayın ama ilk işçilerin çeneleri kuvvetli değil ki o kadar. Kırmak bir ihtimal biraz daha iyi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Keyifli hobiler, iyi forumlar.