İdeal, 24ün altına düşmediği sürece sıkıntı olmıyacaktır.Sıcaklık değeri 24.5 - 25.5
Teşekkür Ederim 🙂İdeal, 24ün altına düşmediği sürece sıkıntı olmıyacaktır.
Bir sistem ile 24 altına inince sıcaklık sistemi çalışıyorİdeal, 24ün altına düşmediği sürece sıkıntı olmıyacaktır.
Bana sorarsan 25 26 ya çıkarabilirsin. Daha hızlı çoğalabilirler.Bir sistem ile 24 altına inince sıcaklık sistemi çalışıyor
işçisi yok aslında işçi çıkarması için hiç stres yapmıyorum 25 daha iyi diyorsanız çıkartayımBana sorarsan 25 26 ya çıkarabilirsin. Daha hızlı çoğalabilirler.
21-28 arası uygun, ama 26 en ideali olur diye biliyorum.işçisi yok aslında işçi çıkarması için hiç stres yapmıyorum 25 daha iyi diyorsanız çıkartayım
aslında benim yavru çıkarması için sıcaklığı sormam lazımdı yani;
Messor Kraliçesi'nin yavru çıkarması için kaç derece'ye almam lazım?
Şuan olduğu derece messor için oldukça uygun. İşçi çıkması için stressiz bir şekilde muhafaza edin 2-3 hafta sonra kontrol edersiniz durumunu.işçisi yok aslında işçi çıkarması için hiç stres yapmıyorum 25 daha iyi diyorsanız çıkartayım
aslında benim yavru çıkarması için sıcaklığı sormam lazımdı yani;
Messor Kraliçesi'nin yavru çıkarması için kaç derece'ye almam lazım?
Tamam, Teşekkür ederim.Şuan olduğu derece messor için oldukça uygun. İşçi çıkması için stressiz bir şekilde muhafaza edin 2-3 hafta sonra kontrol edersiniz durumunu.