Haşlanmış yumurta beyazı verdim tüpün içine koydum katılaşmış tüp plastik olduğu için herhaldeYumurtayı çiğmi haşlanmışmi verdin?
Ayaklarının titremesi stress kaynaklı ölme ihtimali var ayakları titreyenlerin.Arkadaşlar messor karıncalarım var yumurta vermeyi denedim yumurta sertleşti taş gibi garip birşey oldu bir işçiminde bacakları titremeye başladı çok halsizler. Bunlara protein olarak ne ile beslenir?
Karasinek olur demi canlı yem olarakAyaklarının titremesi stress kaynaklı ölme ihtimali var ayakları titreyenlerin.
Protein olur canlı yem şart. Yumurtayı al verdikten max.1 gün sonra.
Un kurdunu 20 tane filan alsam ürerler miUn kurdu
Ben messorlarımı bulalı 6 ay oldu simdiye kadar canlı yem vermedim yumurta sarısı ya da beyazı enerji olarak şekerli su veriyordum işçi içine düştü öldü bende muz gibi sulu Ve şekerli besinler vermeye başladım kuş yemide veriyorum bi sorun görmedimArkadaşlar messor karıncalarım var yumurta vermeyi denedim yumurta sertleşti taş gibi garip birşey oldu bir işçiminde bacakları titremeye başladı çok halsizler. Bunlara protein olarak ne ile beslenir?
Ben mikro aldım 300 tane zaten çok ufaklar nar ekşi sos kabinda geldi.Un kurdunu 20 tane filan alsam ürerler mi
Tohum çeşitliliğini arttırabilirsiniz Chia tohumu (%17 protein içerir) ve çim tohumu gibi farklı tohumlarının olmasını seviyorlar.Arkadaşlar messor karıncalarım var yumurta vermeyi denedim yumurta sertleşti taş gibi garip birşey oldu bir işçiminde bacakları titremeye başladı çok halsizler. Bunlara protein olarak ne ile beslenir?