Messor Cenneti

Ardaktc

Yumurta
Üye
Herkese selamlar. İyi forumlar diliyorum. Çanakkale'de 15 e yakın messor kraliçesi buldum. Yaza kadar kolonileştirip sahiplendirmeyi düşünüyorum. Kraliçeden istiyosanız lütfen benimle iletişime geçin.

Uykusuz

Yumurta
Üye
Selamlar hayırlı olsun, ben de messor arıyorum ama uzun zamandır bulamadım 1 tane lasius kraliçesi buldum. Messor nasıl bulabilirim?

karapencemuratosman

Yumurta
Üye
Herkese selamlar. İyi forumlar diliyorum. Çanakkale'de 15 e yakın messor kraliçesi buldum. Yaza kadar kolonileştirip sahiplendirmeyi düşünüyorum. Kraliçeden istiyosanız lütfen benimle iletişime geçin.
merhaba ıyı gunler 1 adet messor kolonım var ancak kardesım de bana ozenıp bı kralıce arıyor ancak halen bulamadı eger mumkunse kralıcelerden bırını almayı ısterım

Poytar

Yumurta
Üye
Merhaba ben kraliçe karınca arıyorum bana 3,4 adet kadar lazım bide un kurdu lazım 250-300 adet kadar bana ne kadara satarsın