Messor canlı yem takviyesi

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
Herkese iyi forumlar. Günlüğünü de tuttuğum messor kolonime her gün bir adet mikro un kurdu veriyorum. Boyutlarının anlaşılması için görselini de ekliyorum. Un kurdunu yuvanın ağzına bırakıyorum canlı olarak. Koloninin 15 işçisi var. Sizce bu miktar yeterli olur mu?

WhatsApp Image 2022-06-23 at 14.02.25.jpeg

RüzgarDeveci07

Nanitik
Üye
yeterli olur ama her gün verme 2-3 gün ara ile ver tabi bosst yapmıyorsan

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
Boost konusunda pek bir bilgim yok faydalı bir şey ise yapabilirim. Boost için şuan yaptığıma ek olarak başka bir şey yapmam gerekli mi?

Dusk

Larva
Üye
Herkese iyi forumlar. Günlüğünü de tuttuğum messor kolonime her gün bir adet mikro un kurdu veriyorum. Boyutlarının anlaşılması için görselini de ekliyorum. Un kurdunu yuvanın ağzına bırakıyorum canlı olarak. Koloninin 15 işçisi var. Sizce bu miktar yeterli olur mu?

Ekli dosyayı görüntüle 10405
Merhaba Messorlar Hasatcı oldugu ıcın hergun vermenize hıc gerek yok haftada 1 verebilirsiniz. tohumu eksik etmeyin :)

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
Peki koloniyi boostlamak için ne yapabilirim?

Dusk

Larva
Üye

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
koloni büyüdükce boostlama yapmaya devam etmek zorunda kalırsın yoksa ölebilirler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

balık yemi verebilirsin bide forumlarda kurutulmus karides demısler
Home office çalıştığım için evde uğraşmam gereken bir şey olması keyifli oluyor :) Boost yapabileceğimi düşünüyorum. balık yemi ve kurutulmuş karides yerine un kurdu, morio, dubia versem olmaz mı? Elimde saydıklarımdan hazır var çünkü

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
Home office çalıştığım için evde uğraşmam gereken bir şey olması keyifli oluyor :) Boost yapabileceğimi düşünüyorum. balık yemi ve kurutulmuş karides yerine un kurdu, morio, dubia versem olmaz mı? Elimde saydıklarımdan hazır var çünkü
olur hatta daha iyi olur. ne kadar çeşitlilik o kadar iyi boostlarken

Dusk

Larva
Üye
olur tabiki cesıtlılık fazla olursa iyi olur