Merhaba Messorlar Hasatcı oldugu ıcın hergun vermenize hıc gerek yok haftada 1 verebilirsiniz. tohumu eksik etmeyinHerkese iyi forumlar. Günlüğünü de tuttuğum messor kolonime her gün bir adet mikro un kurdu veriyorum. Boyutlarının anlaşılması için görselini de ekliyorum. Un kurdunu yuvanın ağzına bırakıyorum canlı olarak. Koloninin 15 işçisi var. Sizce bu miktar yeterli olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 10405
koloni büyüdükce boostlama yapmaya devam etmek zorunda kalırsın yoksa ölebilirlerPeki koloniyi boostlamak için ne yapabilirim?
balık yemi verebilirsin bide forumlarda kurutulmus karides demıslerPeki koloniyi boostlamak için ne yapabilirim?
Home office çalıştığım için evde uğraşmam gereken bir şey olması keyifli oluyorkoloni büyüdükce boostlama yapmaya devam etmek zorunda kalırsın yoksa ölebilirler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
balık yemi verebilirsin bide forumlarda kurutulmus karides demısler
olur hatta daha iyi olur. ne kadar çeşitlilik o kadar iyi boostlarkenHome office çalıştığım için evde uğraşmam gereken bir şey olması keyifli oluyorBoost yapabileceğimi düşünüyorum. balık yemi ve kurutulmuş karides yerine un kurdu, morio, dubia versem olmaz mı? Elimde saydıklarımdan hazır var çünkü
Home office çalıştığım için evde uğraşmam gereken bir şey olması keyifli oluyorBoost yapabileceğimi düşünüyorum. balık yemi ve kurutulmuş karides yerine un kurdu, morio, dubia versem olmaz mı? Elimde saydıklarımdan hazır var çünkü