Yağmurdan sonra hava ısınmaya başlayınca hem nemli olur hemde sıcaklık uygun olurEkli dosyayı görüntüle 47247
Kastamonu'da yaşıyorum bolca ormanlık alan mevcut aramak için en uygun: yer, zaman ve arama yöntemleri nedir?
Sağolun peki aramam için en uygun bölgeler neresidir? Hangi tarih aralığını önerirsiniz?Yağmurdan sonra hava ısınmaya başlayınca hem nemli olur hemde sıcaklık uygun olur
Hocam kastamonuya bende gittim oranın ikliminr göre her an bulabilirsin çok rüzgar olmadığı sürece sen her daim yanında test tüpü vs bulundur illa bulursun spesifik bir alan yok ama her yerde çıkabiliyorlar ben konyadayım apartmanın içinde erkek messor buldum 5 taneSağolun peki aramam için en uygun bölgeler neresidir? Hangi tarih aralığını önerirsiniz?
Çok sağolunHocam kastamonuya bende gittim oranın ikliminr göre her an bulabilirsin çok rüzgar olmadığı sürece sen her daim yanında test tüpü vs bulundur illa bulursun spesifik bir alan yok ama her yerde çıkabiliyorlar ben konyadayım apartmanın içinde erkek messor buldum 5 tane