Messor barbarus Türkiye de yok diye biliyorum.Messor barbarus ne zaman uçar? İlk deneyim için uygunmudur,nerede bulunur?
Messor barbarus ne zaman uçar? İlk deneyim için uygunmudur,nerede bulunur?
Kasım ayında hangi cinsleri bulabilirim?Messor barbarus Türkiye de yok diye biliyorum.
Messor Barbarus Hakkında
Bu kaynakta Messor Barbarus da dahil olmak üzere 13 türün Türkiye tür kayıt listesinden çıkartıldığı belirtilmiştir. Bu çalışma 2013 yılında paylaşılmıştır. 176. Messor alexandri Tohmé & Tohmé, 1981 ? 177. Messor caducus (Victor, 1839) AN, TH, MI 178. Messor dentatus Santschi, 1927 AN 179...karincaciftligim.com
Forumdaki karınca rehberlerine bakmanızı tavsiye ederim.Kasım ayında hangi cinsleri bulabilirim?
eylul ve nisan aralarında uçuş oluyor (bütün türler için) kasımda bulmanız çok zor hava soğudu en iyi bulma ihtimaliniz orman ile birleşmiş parklar veya orman patikalarında çok fazla buluyorum bulmayı deniyin ama çok düşük bulma ihtimaliniz illa besliycem diyorsanız satın alabilirsinizKasım ayında hangi cinsleri bulabilirim?
Nerden satın alabilirizGenellikle
eylul ve nisan aralarında uçuş oluyor (bütün türler için) kasımda bulmanız çok zor hava soğudu en iyi bulma ihtimaliniz orman ile birleşmiş parklar veya orman patikalarında çok fazla buluyorum bulmayı deniyin ama çok düşük bulma ihtimaliniz illa besliycem diyorsanız satın alabilirsiniz
Satın alım çok önerilmiyor. Çünkü satılan çoğu karınca patlatılmış oluyor.Nerden satın alabiliriz
İlkbaharda messor buldum baya iyiyken tüpteki pamuğu patlatıp kaçtılar daha yeni crema buldum oda öldü şimdi hiç bulamazmıyım yaniSatın alım çok önerilmiyor. Çünkü satılan çoğu karınca patlatılmış oluyor.
Şu zamanlar biraz zor kraliçe bulmanız. Eğer beklerim diyorsanız ilkbaharda çok fazla uçuş oluyor.İlkbaharda messor buldum baya iyiyken tüpteki pamuğu patlatıp kaçtılar daha yeni crema buldum oda öldü şimdi hiç bulamazmıyım yani
Teşekkürler ,crema gibi ağaç içinde yaşayanlardamı olmuyorŞu zamanlar biraz zor kraliçe bulmanız. Eğer beklerim diyorsanız ilkbaharda çok fazla uçuş oluyor.
İzmirdeyseniz Messor verebilirim.Nerden satın alabiliriz
Maalesef afyondayımİzmirdeyseniz Messor
Tüm türlerin genelde Eylül ve Nisan aralığında uçtuğu doğru değildir. Her türün kendine özgü uçuş saatleri vardır. Örneğin Cataglyphis nodus türünün evrimi, gen yapısı, yaşam biçimi yüzünden yazın uçarlar genelde.Genellikle
eylul ve nisan aralarında uçuş oluyor (bütün türler için) kasımda bulmanız çok zor hava soğudu en iyi bulma ihtimaliniz orman ile birleşmiş parklar veya orman patikalarında çok fazla buluyorum bulmayı deniyin ama çok düşük bulma ihtimaliniz illa besliycem diyorsanız satın alabilirsiniz
Doğru söyluyorsunuz cataglyphis nodus yazın uçar dediğiniz gibi yanlış bilgilendirme sebebi ile herkesten özür dilerimTüm türlerin genelde Eylül ve Nisan aralığında uçtuğu doğru değildir. Her türün kendine özgü uçuş saatleri vardır. Örneğin Cataglyphis nodus türünün evrimi, gen yapısı, yaşam biçimi yüzünden yazın uçarlar genelde.