Yanıtdaki mesajlar zaten düzenlenebilir olmalı. Yanıtı kapatmak için silmeniz yeterli.Ekli dosyayı görüntüle 37
Yanıtdaki mesajları düzenleyebiliyoruz ve yanıtın sağ yada sol üstün de , yanıtı kapatabilmek için "x" olmalı
Senin mesajini düzenledim mesela kötü amaçla kullanilabilir buYanıtdaki mesajlar zaten düzenlenebilir olmalı. Yanıtı kapatmak için silmeniz yeterlibskahsnBabznsgznabjzbsnzbsbz
Yukardaki mesaj değişmiyor sonuçta, bu genel de yazım hatası yapanların yazım hatasını düzeltmek içindir. Diğer forumlarda öyle. Ceza yememek için.Senin mesajini düzenledim mesela kötü amaçla kullanilabilir bu
Ama 2 paragraf yazıyı silmek zorunda kalmamalıyız bence bir "x" olabilirYanıtdaki mesajlar zaten düzenlenebilir olmalı. Yanıtı kapatmak için silmeniz yeterli.
Yine de çarpı olmalı kesinlikle 2 saat silmek uzun sürüyorYukardaki mesaj değişmiyor sonuçta, bu genel de yazım hatası yapanların yazım hatasını düzeltmek içindir. Diğer forumlarda öyle. Ceza yememek için.
bencedeYine de çarpı olmalı kesinlikle 2 saat silmek uzun sürüyor
Ctrl+A yapıp kolayca silebilirsiniz.Yine de çarpı olmalı kesinlikle 2 saat silmek uzun sürüyor
Basılı tutup hepsini seç yapabilirsinTelefondan giriş yapıyorum ne yazık ki .
Eğer iphone kullanıcısı iseniz telefonu salladığınız takdirde bir pencere açılır ve yazdıklarımı sil butonu çıkar buda başka bir seçenekTelefondan giriş yapıyorum ne yazık ki .
Ondan ziyade kendi yorumun zaten.Yanıttaki bir soruya cevap vermek için alıntıyı düzenleme olması gereken bir şey zaten.