Sanırım beslenmiyor.Ama asian bullet ant(Bu hobide merak ettiğim şeylerden biride mermi karıncaları beslenebilirmi? Eğer besleniyorsa hiç videolarına vs. denk gelmedim kaynak verebilirmininiz? Epeydir merak ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 30906
Kolay bir tür mü peki?işte kraliçesinin resimleri. fotoğraflar bir arkadaşıma ait. benimde 1 kere deneyimleme şansım oldu önceden ama başarılı olamadım çok az sayıda yumurta aldım ve yumurtalar larva aşamasındayken kaybettim kraliçeyi
kolay bir tür değil. tecrübe ve bilgi istiyor açıkçası. kraliçeyi yaşatmasıda zor kendi bilgilerime dayanarak.Kolay bir tür mü peki?
Fiyatları nedir biliyorsanız.
Bir karıncayı kolayca ikiye bölebilecek kadar güçlü, insan üzerindeki etkisini şimdi araştıracağım.Kanka bir ısırsa
Bişey olmaz, ısırdığı yeri kesip kanatır en fazla.Kanka bir ısırsa
Kendi yaptığım ölçümlere göre işçilerin mandiburları 4mm civarı. Fakat sadece mandiburları değil, iğneleriyle de saldırabilirler. İşçilerin iğnesi de kendi yaptığım ölçüme göre 4mm civarındadır. İğneleri 8 saat içinde geçen bir ağrıya sebep olur ve acı vericidir. Eminim ki kraliçelerin sokması ve ısırması çok daha acı vericidir. Bunu deneyecek olursa(Tavsiye etmiyorum) lütfen sonuçları paylaşsın, çok sevinirim.Bişey olmaz, ısırdığı yeri kesip kanatır en fazla.
Acısının 12-24 saat arası sürdüğü belirtiliyor,küçük kurbanlarını felç ederek öldürecek bir zehire sahip ayrıca alerjisi olan bir insanı sokarsa ciddi sonuçlar doğurabilir.Bişey olmaz, ısırdığı yeri kesip kanatır en fazla.
Doğru, zehrini unutmuşum.Acısının 12-24 saat arası sürdüğü belirtiliyor,küçük kurbanlarını felç ederek öldürecek bir zehire sahip ayrıca alerjisi olan bir insanı sokarsa ciddi sonuçlar doğurabilir.