Merhabalar

Sanlidiyarlar

Larva
Üye
Herkese Merhaba öncelikle,
İsmim Mustafa. 45 yaşındayım... Şimdilik. Antalya Merkezde oturuyorum. Astronomi ve Uzay Bilimlerinden Mezun bir Astronomum. Yüksek Lisans falanda yaptım. Kitap yazıyorum. Bir ara youtube ta oyunlarla ilgili kanalım vardı.
Uzun zaman akvaryum hobisi ile uğraştım. Balık, su bitkileri üretimi ile uğraştım. Bir çok tür ile ilgilendim ürettim. Şimdi daha kolay o hobiler. Bir kaç kaplumbağa türü, bukalemun, Süleymancık, türünü vasfını bilmediğim baya bir böcekte besledim. 4 yıl karınca besledim. 2020 de bırakmıştım. 2025 yazına gelirken içimdeki karınca sevgisi tekrar depreşince tekrar başladım. Zor türlerle pek bulaşmadım. Messor, Lasius, Tetramorium, türevleri ile ilgilendim. Büyük karıca türlerini daha çok seviyorum.
Forma dahil olma nedenim tecrübelerini paylaşanlar ile birlikte daha kaliteli bir hobi hissi yakalamak. Antalya'daki hobiye meraklı arkadaşlarla iletişime geçmek.
Şuanda kedim ve Messor, Lasius, Tetramorium kolonilerim bulunmakta. Componotus kraliçesi daha pupalarla ilgileniyor...

Saygılar.

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Makro Fotoğrafçı
Üye
Hoş geldiniz, sizi gördüğüme sevindim. 2020 civarı bir sunucuda sizi gördüğümü hatırlıyorum, biraz tanıma fırsatım olmuştu. Tekrar karşılaşmak iyi oldu. Forumu seversiniz umarım

Sanlidiyarlar

Larva
Üye
Hoş geldiniz, sizi gördüğüme sevindim. 2020 civarı bir sunucuda sizi gördüğümü hatırlıyorum, biraz tanıma fırsatım olmuştu. Tekrar karşılaşmak iyi oldu. Forumu seversiniz umarım
Selamlar, Bende hesap var diye hatırlıyordum... Lakin sorun değil. Bunamadığı öğrenmek güzel... Teşekkürler.