Adım Muhammet Yusuf ÇALIŞKAN. Gaziantep'te yaşıyorum, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunuyum. Şu an dkab öğretmenliği için kpss'ye hazırlanıyorum. 2 3 yıldır karıncaları Karınca Çiftliğim kanalından takip ediyorum ancak hiç başlamadım hatta hiç düşünmedim bile. Bu son zamanlarda ilgim gerçekten arttı. En azından bir kolonim olsun istiyorum. Kpss sürecimde beni hem motive edecek hem de çok zaman ayırma gereksinimi olmaması açısından başlamak istiyorum. Birinci nokta da bulursam eğer acaba hangi karınca türü olacak? Gaziantep'te genel olarak hangi türler yaygındır? Gibi sorular aklıma geliyor. Daha sonra, nadir türler var mıdır? Bulabilir miyim? Gibi sorularla devam ediyor. İkinci nokta da ise büyük türlere karşı bir sempatimin oluşması. Büyük türlerden gerçekten edinmek istiyorum. Gaziantep'te büyük tür olarak neler var? sorusuda hoşuma gidiyor nedensizce.
Çok uzatmak istemiyorum açıkçası, ilk defa bir forumda yer alıyorum ve ilk defa yazıyorum. Yapısal olarak içine kapanık olmama rağmen arkadaşlıklara, sohbet muhabbetlere açık ve aktif olmaya çalışacağım. Bu konu da beni desteklerseniz ve yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum. Mutlu kalın.
Çok uzatmak istemiyorum açıkçası, ilk defa bir forumda yer alıyorum ve ilk defa yazıyorum. Yapısal olarak içine kapanık olmama rağmen arkadaşlıklara, sohbet muhabbetlere açık ve aktif olmaya çalışacağım. Bu konu da beni desteklerseniz ve yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum. Mutlu kalın.