Arkadaşlar bu gün elime 15 20 işçili messor kolonisi geldi bende outworld tüpü bağladım 1 saatir yuvanın girşini outworld taşları ile kapıyolar acaba nedeni nedir arkadaşlar.
çok teşekkür ederim birde tüp ile outworld arasında aparat var kraliçe orada duruyor yani sanki oraya yuvalandılar düzelirmi değişirlermi yer aparatdan dolayıda göremiyorum içindelere amaKendilerine uygun hale getiriyorlar, gayet normal.
Hala tüpün içinde oldupu sürece sıkıntı yok birde yeni geldikleri için streste olmaları lazım biraz rahat bırakçok teşekkür ederim birde tüp ile outworld arasında aparat var kraliçe orada duruyor yani sanki oraya yuvalandılar düzelirmi değişirlermi yer aparatdan dolayıda göremiyorum içindelere ama
tamam teşekkürlerHala tüpün içinde oldupu sürece sıkıntı yok birde yeni geldikleri için streste olmaları lazım biraz rahat bırak
Biraz daha tüpte baksan daha iyi olurdu outworld için biraz daha bekliyebilirdin.Arkadaşlar bu gün elime 15 20 işçili messor kolonisi geldi bende outworld tüpü bağladım 1 saatir yuvanın girşini outworld taşları ile kapıyolar acaba nedeni nedir arkadaşlar.
Biraz daha tüpte baksan daha iyi olurdu outworld için biraz daha bekliyebilirdin.