Merhabalar, ben en yeniyim

EmreGunduz

Yumurta
Üye
Herkese Merhaba arkadaşlar.

Ben kullanıcı adımdan belli olduğu üzere Emre Gündüz. 35 yaşındayım. Uzun süredir oynadığım The Ants Underground Kingdom oyunundan hevesle karınca beslemeye karar verdim. Yaklaşık 2 haftadir kanalın videolarını izliyorum. Pek bilgi sahibi sayılmam. Bugün karıncavari bir canlı buldum dükkanın önünde ve 3 kez elimden zıpladı şuan hala dükkanda bi yerlerde. Çekebildiğim fotoğrafını bırakıyorum acaba karınca mı? Karıncaysa cinsi-türü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler, herkese keyifli hobiler..

Ekli dosyalar

• 20220608_104951.jpg
    20220608_104951.jpg
    62.7 KB · Görüntüleme: 36
  • 20220608_105050.jpg
    20220608_105050.jpg
    134.6 KB · Görüntüleme: 36

EArslan

Minör
Üye
Öncelikle hoşgeldiniz
Pek anlaşılmıyor ama eğer zıplıyorsa karınca değildir.

Berk1497

Pupa
Üye
Karınca değil. Ne olduğundan emin değilim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Öncelikle KarıncaÇiftliğim forumuna hoşgeldin abicim. Aramıza her yaştan insanların katılmasına çok seviniyorum. Resimdeki bir kraliçe veya karınca değil. Bir kanatsız yaban arısı. Aman dikkat sokulmayın.

EmreGunduz

Yumurta
Üye
Vallahi 3 kez çıt diye bi ses çıkararak zıpladı elimde. Oynadığım oyunda Zıplayan Jack diye bir karınca var aklım ona gitti hemen 😂 özel bir tür olabilir belki dedim ama tutmamış. Teşekkürler kıymetli mesajlarınız için. Test tüplerini sipariş ettim bir kaç güne elime ulaşır sonra kraliçe aramaya çıkacağım. 1 tane bisiklet yolunda buldum ama ölmüştü tek kanadı üzerindeydi henüz. Muhtemelen üzerinden bisiklet geçti.

Bu arada hosbuldum hepinize tesekkur ediyorum.

Nazdravia

Nanitik
Üye

Ben kullanıcı adımdan belli olduğu üzere Emre Gündüz. 35 yaşındayım. Uzun süredir oynadığım The Ants Underground Kingdom oyunundan hevesle karınca beslemeye karar verdim. Yaklaşık 2 haftadir kanalın videolarını izliyorum. Pek bilgi sahibi sayılmam. Bugün karıncavari bir canlı buldum dükkanın önünde ve 3 kez elimden zıpladı şuan hala dükkanda bi yerlerde. Çekebildiğim fotoğrafını bırakıyorum acaba karınca mı? Karıncaysa cinsi-türü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldiniz hem hobiye hem de foruma. Yaz geldi uçuşlar çok yoğun tüpler geldikten sonra yürüyüşlere çıkarak bulabilirsiniz kraliçeyi. Özellikle ilk kraliçe çok heyecanlandırıp zevk verecektir. Hoşgeldiniz tekrardan

EmreGunduz

Yumurta
Üye
Hoşgeldiniz hem hobiye hem de foruma. Yaz geldi uçuşlar çok yoğun tüpler geldikten sonra yürüyüşlere çıkarak bulabilirsiniz kraliçeyi. Özellikle ilk kraliçe çok heyecanlandırıp zevk verecektir. Hoşgeldiniz tekrardan
Teşekkürler hosbuldum tekrardan. Sık sık yürüyüşlere çıkıyoruz zaten 3 gündür sürekli kraliçe arayarak geziniyorum. Hollanda'da yaşıyorum bulunduğum bölgede özel bir karınca var mıdır acaba diye internette küçük bir araştırma yaptım ama farklı bir türün bulunduğunu yazan herhangi birseye rastlamadım. Burada bilen varsa nasıl ve nerede bulabileceğim hakkında da beni bilgilendirir diye umuyorum.

Nazdravia

Nanitik
Üye
Teşekkürler hosbuldum tekrardan. Sık sık yürüyüşlere çıkıyoruz zaten 3 gündür sürekli kraliçe arayarak geziniyorum. Hollanda'da yaşıyorum bulunduğum bölgede özel bir karınca var mıdır acaba diye internette küçük bir araştırma yaptım ama farklı bir türün bulunduğunu yazan herhangi birseye rastlamadım. Burada bilen varsa nasıl ve nerede bulabileceğim hakkında da beni bilgilendirir diye umuyorum.
Turkiyede yaşıyorum o yüzden nerede bulacağınız hakkında bilgim yok 😂 ama şans işi biraz her yerde bulabilirsiniz yani. Buraya hollanda antwiki linki bırakıyorum. Türlere burdan bakabilirsiniz

TikkyClup

Yumurta
Üye

Bende o oyunun müdavimiydim ama işin içine insan girince sıkıyor hobiye başlatmak için güzel bir oyun ama

EmreGunduz

Yumurta
Üye
Bende o oyunun müdavimiydim ama işin içine insan girince sıkıyor hobiye başlatmak için güzel bir oyun ama
Vallahi benim 234 gün olmuş. İnsanlara pek takılmıyorum sadece gelişip güçlenmeye çalışıyorum. Çok canım sıkılırsa satılık hesap yazar beklerim (:)