Merhabalar, ben BestOfFadeleS

BestOfFadeleS

Yumurta
Üye
Merhabalar, karıncalar ve diğer bir sürü evcil hayvanlara tuğkan abi sayesinde ilgim vardı uzun bir zamandır ve artık karınca ile başlamak istiyorum.

Genel olarak bakımlarını bilmekteyim, sadece hiçbir ekipmanım yok ve bununla ilgili nereden alabilirim ne almalıyım çok bilemiyorum.

Bu hobiye başlamak istiyorum, önerebileceğiniz yerleri bekliyorum. Teşekkür eder iyi hobiler ve forumlar dilerim.

yağızalp

Nanitik
Üye
Merhabalar, karıncalar ve diğer bir sürü evcil hayvanlara tuğkan abi sayesinde ilgim vardı uzun bir zamandır ve artık karınca ile başlamak istiyorum.

Genel olarak bakımlarını bilmekteyim, sadece hiçbir ekipmanım yok ve bununla ilgili nereden alabilirim ne almalıyım çok bilemiyorum.

Bu hobiye başlamak istiyorum, önerebileceğiniz yerleri bekliyorum. Teşekkür eder iyi hobiler ve forumlar dilerim.
Ekipman için underground antworld antstore turkey ve karınca sanatı canlı yem için ankara canlı yem adana canlı yem antalya çekirge ve hobiye hoşgeldin iyi hobiler dilerim

Başlangıcı kraliçe ile yapacaksan sadece kraliçenin olduğu bir tüp ve bir tane yedek tüpün olsun küf durumu olabiliyor koloni ile yapacaksan tüp çoğaltıcı sistemler kullan bence daha iyi

Ekipman için underground antworld antstore turkey ve karınca sanatı canlı yem için ankara canlı yem adana canlı yem antalya çekirge ve hobiye hoşgeldin iyi hobiler dilerim

Başlangıcı kraliçe ile yapacaksan sadece kraliçenin olduğu bir tüp ve bir tane yedek tüpün olsun küf durumu olabiliyor koloni ile yapacaksan tüp çoğaltıcı sistemler kullan bence daha iyi
Canlı yemde en iyileri tartara dubia gibi hamamböcekleri benim ailem sıcak bakmıyor kurt alacaksan un kurdu buffalo kurdu morio kurtları var un kurdumu buffalo kurdumu daha iyi tartışılır ama karınca besleyeceksin sonuçta doğada bunu seçmiyorlar o yuzden farketmez ama çeşitlilik her zaman daha sağlıklı

armagankaya

Replete
Üye

Hoşgeldiniz hocam @yağızalp hocam gerekli bilgileri vermiş gibi gördüm.Benim ekstra ekleyeceğim birşey yok.

Agah

Yumurta
Üye

Öncelikle hos geldin evet gerekli bilgiler verilmis ancak ben kraliceyi kendin bulmani isterim baslangic olarak tup al ve cok cimenlik olmayan kuru olan bir alana yagmur sonrasi gunesli bir havada saat 16 17 gibi cik bak kolayca bulursun nazikce tupe it ve cok sallamadan eve gotur kralicene biraz sekerli su verebilirsin sonra 2 hafta karanlik bir alanda birak titresim olmasin ilk yumurtalari vericektir tam bu zamanlar messor ucuslari basladi ben yeni kralice buldum sende bulabilirsin

BestOfFadeleS

Yumurta
Üye
Ekipman için underground antworld antstore turkey ve karınca sanatı canlı yem için ankara canlı yem adana canlı yem antalya çekirge ve hobiye hoşgeldin iyi hobiler dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam, ekipmanlar için antstore'yi tercih ettim ve birkaç adet satın alım yaptım böylece dışarıya çıktığımda birkaç adet bulabilirsem daha garanti olur diye düşünüyorum. Geriye ürünleri beklemek ve kraliçeyi bulmak kaldı :)