Merhaba

Rampage

Yumurta
Üye
Adım Hüseyin
14 yaşındayım Konya'da yaşıyorum ve 2021-2022 eğitim öğretim döneminde lgs sınavına girdim hayal ettiğim başarıya ulaştım yaz tatili bitince Karatay fen lisesinde eğitim alacağım. Hiçbir tecrübem yok. Ama 10 Nisan 2022'de evimin önünde ve bir üst geçit yolunda 10'larca kraliçe karınca gördüm.Tabi bilgim olmadığı için kraliçeye eziyet etmek istemedim bu yüzden hiç birini beslemeye çalışmadım ama bu sefer bu forumda bunun bilgilerini alıp önümüzdeki uçuş dönemimde bu işe girişimde bulunmayı düşünüyorum.Bana şans dileyin!

RüzgarDeveci07

Yumurta
Üye
Adım Hüseyin
14 yaşındayım Konya'da yaşıyorum ve 2021-2022 eğitim öğretim döneminde lgs sınavına girdim hayal ettiğim başarıya ulaştım yaz tatili bitince Karatay fen lisesinde eğitim alacağım. Hiçbir tecrübem yok. Ama 10 Nisan 2022'de evimin önünde ve bir üst geçit yolunda 10'larca kraliçe karınca gördüm.Tabi bilgim olmadığı için kraliçeye eziyet etmek istemedim bu yüzden hiç birini beslemeye çalışmadım ama bu sefer bu forumda bunun bilgilerini alıp önümüzdeki uçuş dönemimde bu işe girişimde bulunmayı düşünüyorum.Bana şans dileyin!
Forma hoş geldin. hala bazı türlerin uçuşları var bulabilirsin diğer sezonu beklemek zorunda değilsin.

celilcem

Yumurta
Üye
Test tüpü nerden bulabilirim son çare internetten alicağım.

Umudu

Minör
Yardımsever
Üye
Test tüpü nerden bulabilirim son çare internetten alicağım.
Ben denk gelmedim ama bazı kırtasiye ve eczanelerde bulanlar var. medikallere bakabilirsiniz. İnternetten almak en kolayı bence.

RüzgarDeveci07

Yumurta
Üye
Eczane ve kırtasıyede görmedim ama medikalden alıyorum ben.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye