Merhaba

Nicklp

Yumurta
Üye
Öncelikle Tuğkan abiyi Elraenn kanalından biliyordum fakat Karınca Çiftliği kanalı olduğunu bilmiyordum.Yeni öğrendim.Bende Yaz Tatilinde sıkılıyorum bu hohiye başlamak istiyorum fakat ne tür karınca alıcağımı veya nerden alıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

egemen1273

Yumurta
Üye
Öncelikle Tuğkan abiyi Elraenn kanalından biliyordum fakat Karınca Çiftliği kanalı olduğunu bilmiyordum.Yeni öğrendim.Bende Yaz Tatilinde sıkılıyorum bu hohiye başlamak istiyorum fakat ne tür karınca alıcağımı veya nerden alıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
İnternet sitelerinde satılıyor forumda satış yasak under ground ant world

Anıl07

Yumurta
Üye
Almadan önce tuğkan abinin rehber videolarını ve eski karınca videolarını izle ve arada forumdaki rehber bölümünü de okuyabilirsin. İlla alıcaksın diye bi kural yok arayarak bulabilirsin sokaktan veya ben sabırsızım başlamak istiyorum hemen diyorsan da messor alabilirsin internet üzerinden bakımı kolay bir tür

Nicklp

Yumurta
Üye
Almadan önce tuğkan abinin rehber videolarını ve eski karınca videolarını izle ve arada forumdaki rehber bölümünü de okuyabilirsin. İlla alıcaksın diye bi kural yok arayarak bulabilirsin sokaktan veya ben sabırsızım başlamak istiyorum hemen diyorsan da messor alabilirsin internet üzerinden bakımı kolay bir tür
Bu mevsimde messorlar çıkarmı ve nerde çıkarlar?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Messorların uçuşu ekim ayına kadar devam etmektedir.Eylül ekim gibi zaten patlama yapacaklar merak etmeyin. Tuğkan abininde videolarında söylediği şeylerde çok fazla yanlış bilgi bulunmakta.

AsEtAxT

Pupa
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Bu mevsimde messorlar çıkarmı ve nerde çıkarlar?
Messorlar yılda 2 kez uçuyor biri nisan-mayıs diğeri Eylül-ekim şuanda kolay kolay bulamazsınız ancak illaki messor beslemenize gerek yok başka güzel ve zor olmayan cinslerde vardır benim İlk kraliçem Aphaenogaster di mesela

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Messorlar yılda 2 kez uçuyor biri nisan-mayıs diğeri Eylül-ekim şuanda kolay kolay bulamazsınız ancak illaki messor beslemenize gerek yok başka güzel ve zor olmayan cinslerde vardır benim İlk kraliçem Aphaenogaster di mesela
Yılda 2 kez uçmuyorlar. Büyük uçuşlar dediğimiz ilkbahar ve sonbahardan bahsediyorsun sanırım. Şuanda olan uçuşları seyrek bir biçimde devam etmektedir. Daha 2 hafta önce falan aynı şekilde uçuşa denk geldim. Ek olarak bu Soran arkadaşa; Rehber yazılarda başlangıç için uygun olan türleri bulabilirsiniz

AsEtAxT

Pupa
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Yılda 2 kez uçmuyorlar. Büyük uçuşlar dediğimiz ilkbahar ve sonbahardan bahsediyorsun sanırım. Şuanda olan uçuşları seyrek bir biçimde devam etmektedir. Daha 2 hafta önce falan aynı şekilde uçuşa denk geldim. Ek olarak bu Soran arkadaşa; Rehber yazılarda başlangıç için uygun olan türleri bulabilirsiniz
Evet ondan bahsediyordum sadece büyük uçuşlarda bulması daha kolay olur anlamında dedim

Nicklp

Yumurta
Üye
Birde tüp istemeye gitmiştim eczaneye eczaneci anlamadı galiba gebelik testi için tüp mü dedi senin daha yaşın küçük olmaz sana bunlar dedi gönderdiler tam ismi ne tüpün?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Birde tüp istemeye gitmiştim eczaneye eczaneci anlamadı galiba gebelik testi için tüp mü dedi senin daha yaşın küçük olmaz sana bunlar dedi gönderdiler tam ismi ne tüpün?
Deney tüpü hocam. Medikalcilere uğrayabilirsiniz oralarda daha çok olur ve anlarlar sizi. İnternetten daha ucuza da alabilirsiniz

Anıl07

Yumurta
Üye
Test tüpü veya deney tüpu diyebilirsin eczanelerde pek olmayabiliyor internetten alabilirsin