Merhaba

Kartall

Yumurta
Üye
Herkese merhaba, adım kartal ve Türkiye’de yaşıyorum. Uzun süredir karıncalar ve genel olarak böcek dünyasına ilgim var ama karınca hobisine yeni yeni adım atıyorum. Şu ana kadar kendi başıma videolar ve yazılar okuyarak temel bilgileri öğrenmeye çalıştım. Özellikle Messor ve Camponotus türleri ilgimi çekiyor.

Forumdan beklentim hem doğru ve güvenilir bilgiler öğrenmek hem de tecrübeli kişilerden tavsiye almak. İleride kendi sağlıklı kolonimi kurup uzun vadeli büyütmek istiyorum. Aktif olup deneyimlerimi ve gelişmeleri burada paylaşmayı planlıyorum.

Şu an henüz canlı kolonim yok, başlangıç ekipmanlarını toplama aşamasındayım. İleride kurulum yaptığımda fotoğraflarını da paylaşırım. Herkese şimdiden iyi hobiler dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

poyrasalos

Pupa
Üye
Herkese merhaba, adım kartal ve Türkiye’de yaşıyorum. Uzun süredir karıncalar ve genel olarak böcek dünyasına ilgim var ama karınca hobisine yeni yeni adım atıyorum. Şu ana kadar kendi başıma videolar ve yazılar okuyarak temel bilgileri öğrenmeye çalıştım. Özellikle Messor ve Camponotus türleri ilgimi çekiyor.

Forumdan beklentim hem doğru ve güvenilir bilgiler öğrenmek hem de tecrübeli kişilerden tavsiye almak. İleride kendi sağlıklı kolonimi kurup uzun vadeli büyütmek istiyorum. Aktif olup deneyimlerimi ve gelişmeleri burada paylaşmayı planlıyorum.

Şu an henüz canlı kolonim yok, başlangıç ekipmanlarını toplama aşamasındayım. İleride kurulum yaptığımda fotoğraflarını da paylaşırım. Herkese şimdiden iyi hobiler dilerim.
Merhabalar hoş geldin aramıza. Benimde aynı cinsler ilgimi çekiyor. Ben ve diğer hobidaşlarım her daim buradayız aklına bir soru takılırsa sorabilirsin. İyi hobiler.

armagankaya

Media
Üye

Öncelikle hoş geldiniz hocam, bu hobi gerçekten çok zevkli ve eğlenceli bir hobi. Karıncalar hakkında hem Tuğkan abinin videolarını izleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir problem veya soru olursa buraya konu açıp sorabilirsiniz. Burada bakım rehberlerini araştırın, onlar da size yardımcı olur. Tekrar hoş geldiniz, iyi hobiler dilerim.

SinanE-Z

Pupa
Üye
Merhaba Kartal! 👋🐜
Hoş geldin, Messor ve Camponotus güzel bir başlangıç seçimi ✔️ Zamanla ekipman ve koloni işini oturtursun, paylaşımlarını görmek keyifli olur. Şimdiden iyi hobiler! 🌱🔍