Merhaba, hem formikaryum hem de outworld ün olduğu bir çalışma düşündüm. Alta formikaryum üstte outworld olacak şekilde. Ama böyle bir şeye rastlamadım. Elinde olan varmı ?
Hocam aslında bu formicariumlar her ne kadar güzel olsada ben mite riskine karşı pek ılımlı bakmıyorum. Yani ilerde bi mite sorunu olursa, yeteri kadar havalandırması olmayacak. Buda bi risk aslında. Tabii seçim sizin. Ben sadece fikir sunuyorum. İyi hobiler.Bende satan bir kişiye denk gelmedim. Gelsem bile düz formikaryum fiyatları bile çok pahalı. Çok daha uygun fiyatlara kendiniz de yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 48930
Bunun gibi veya daha küçük bir versiyonunu yapabilirsiniz.
Mite genelde outworld de oluşur, çok pis olmadığı sürece formikaryum da mite oluşması biraz zor. Havalandırma da gayet rahat yapılabilir çünkü görselde outworldün kapağı yok yani tamamen hava alıyor. Formikaryumun da hava alması istenirse fazladan bir kaç delik daha açılabilir. Bunun dışında ben de bu tarz formikaryumları devamlı kullanılabilir olmadığından çok beğenmem. Temizliği-nemlendirmesi olsun biraz zor olabiliyor ama zaten bu tarz formikaryum kullananlar genelde kullan-at yapıyorlar. 😊Hocam aslında bu formicariumlar her ne kadar güzel olsada ben mite riskine karşı pek ılımlı bakmıyorum. Yani ilerde bi mite sorunu olursa, yeteri kadar havalandırması olmayacak. Buda bi risk aslında. Tabii seçim sizin. Ben sadece fikir sunuyorum. İyi hobiler.