Merhaba herkese. Adım Esma. 23 yaşındayım. Daha önce balık, kuş gibi çeşitli türlerde hayvana baksam da şu an elimde olmayan nedenlerle hiçbirine bakamıyorum. Ben de sokaktaki hayvanlara odaklanma kararı aldım. İleride koşulları sağlayabilirsem bakmayı düşündüğüm birkaç canlı var. Hem onlar hakkında şimdiden bilgi sahibi olmak için hem de çeşitli alanlarda bilgi sahibi olmayı sevdiğim için foruma üye oldum. Karınca Çiftliğim yayınını ilk izlememin üzerinden birkaç hafta geçti ve o gün karıncalara olan ilgimi de keşfettim. ( Birkaç saat sonra odamın kapısında bekleyen onlarca misafiri de -karıncaları- çağırmış bulundum sanırım ) Önceleri böcekler yüzünden yüksekte yaşama isteği varken sadece yayın izleyerek bu fobiyi aştım -bunun için teşekkür ederim- . İlginç bir şekilde her şey yeni enerjilerle gelirken kendime yepyeni bir hobi bulduğum için mutluyum Yayınlar ve videolar sayesinde öğrendiğim bilgileri forumda daha çok pekiştirip yeni bilgileri öğrenmeyi hedefliyorum. Umarım benim için ve herkes için forum çok güzel bir deneyim ve eğitim alanı olur.