Merhaba messor türüne nasıl şekerli su hazırlarım

Furkansarıtaş

Yumurta
Üye
Merhaba messor türüne nasıl şekerli su hazırlarım evdeki şekerle suyu karıştirsam olurmu ne kadar kaşık atmaliyim tarifi yokmu

Quikblade

Yumurta
Üye
bazıları messorlar şekerli su içmez falan diyor ama benimkiler içiyo ben bir ölçü kullanmıyorum herhangi bir kahve fincanına 2 tatlı kaşığı kadar atıp üstüne su ekliyorum denebilir

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
bazıları messorlar şekerli su içmez falan diyor ama benimkiler içiyo ben bir ölçü kullanmıyorum herhangi bir kahve fincanına 2 tatlı kaşığı kadar atıp üstüne su ekliyorum denebilir
İçmez değil aslında içiyorlar ama o kadar ihtiyaç duymuyorlar. Yani içmez demekte yanlış bir yargı. Şekerli sudan ziyade tatlı meyve parçacıkları verebilirsiniz.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

Furkansarıtaş

Yumurta
Üye
Bır tane kralicemi küçük boy bir şırıngaya koydum suda koydum yumurtlayana kadar beklemeli miyim yoksa test tüpü gibi daha büyük bir yere gecirmelimiyim daha yumurtlamadan veya ilk işçi çıktıktan sonra mi tasiyayim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bır tane kralicemi küçük boy bir şırıngaya koydum suda koydum yumurtlayana kadar beklemeli miyim yoksa test tüpü gibi daha büyük bir yere gecirmelimiyim daha yumurtlamadan veya ilk işçi çıktıktan sonra mi tasiyayim
Şırıngada su sorunu yaşayabilirsiniz. Çabuk biter yani. Test tüpüne geçirmeniz daha iyi olur sizin için