Merhabalar benim adım berk bu formda 2 aydır insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. 20 yaşımdayım 2002 doğumluyum. Çankırıda ve Ankara da yaşıyorum (iki şehir arası ayda bir ziyarete giderim) bu hobiye tuğkan abinin karınca çifrliğim adlı kanalındaki videoları izliyerek bailadım. 2 aydır bu platformdayım ama 6 aydır araştırmlarımı dürdürüyorum. Şu ana kadar elimw 4 kraliçe geçti bunlar
-componotus sp.
-cataglyphis nodus (doğaya salındı)
-formica rufibarbis (kendisi tüpten kaçtı)
-tapinoma erractium
Tapinomayı 4 gün önce buldum. 2 gündür bakmıyorum. Bu pazar bakacağım ve ilk yumurtalarını bulduğum gün çıkardı
Componotusu ise dün çankırının soğuk dağlarında gezerken taşın altında buldum ve hemen aldım. Haftaya pazar günü bakacağım
İşte dediğim gibi bunlar benim bulduğum kraliçeler ve her geçen gün daha da hevesleniyorum
Amacım şudur ki bu karıncalwrı 1000 işçiye çıkarıp güzel bir görsel şölen yapmak. İyi günler
-componotus sp.
-cataglyphis nodus (doğaya salındı)
-formica rufibarbis (kendisi tüpten kaçtı)
-tapinoma erractium
Tapinomayı 4 gün önce buldum. 2 gündür bakmıyorum. Bu pazar bakacağım ve ilk yumurtalarını bulduğum gün çıkardı
Componotusu ise dün çankırının soğuk dağlarında gezerken taşın altında buldum ve hemen aldım. Haftaya pazar günü bakacağım
İşte dediğim gibi bunlar benim bulduğum kraliçeler ve her geçen gün daha da hevesleniyorum
Amacım şudur ki bu karıncalwrı 1000 işçiye çıkarıp güzel bir görsel şölen yapmak. İyi günler