Anladım teşekkür ederimCinsi Messor, türünü bilemeyiz.
Siparişini verdim kış uykusu durumunda şuan bende gelmeden önce hazırlık yapmak istiyorumSatın almanıza gerek yok birkaç haftaya uçuşlar başlayacak zaten
Keşke burada sorsaydiniz daha öncesinde. Sıcak olan şehirlerde başlamıştır bile belkide uçuşlar.Siparişini verdim kış uykusu durumunda şuan bende gelmeden önce hazırlık yapmak istiyorum
Dün giriş yapmak gibi bir hata yaptım maalesef keşke daha erken giriş yapsaydım siteyeKeşke burada sorsaydiniz daha öncesinde. Sıcak olan şehirlerde başlamıştır bile belkide uçuşlar.
ares nevşehirde uçuşlar ne zamana başlar tahmini birşey söyleyebilir misin?Keşke burada sorsaydiniz daha öncesinde. Sıcak olan şehirlerde başlamıştır bile belkide uçuşlar.
20 derecenin üstüne çıktığında hava güneşli olduğunda messorlar artık uçuşlarına başlarlar. Yağmurdan sonra hava sıcaksa ve güneşliyse o günki şansınız daha da artacaktır.ares nevşehirde uçuşlar ne zamana başlar tahmini birşey söyleyebilir misin?
Merhabalar,nerden sifariş ettiniz?Sifariş edilen siteler biliyormusunuz?Öncelikle merhabalar internetten bir karınca sipariş edeceğim fakat türünü bilmiyorum alacağım kişi de bana türünü bilmediğini söyledi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim elinde olan fotoğraflar bu kadar ve net çekemiyor çok fazla
Ekli dosyayı görüntüle 33364Ekli dosyayı görüntüle 33365Ekli dosyayı görüntüle 33366
Ekli dosyayı görüntüle 33367
Şimdiden teşekkür ederim .
Sahibinden de gördüm şuan kış uykusunda nisanda alacağımMerhabalar,nerden sifariş ettiniz?Sifariş edilen siteler biliyormusunuz?