Bence alacağınız yer iyi paketlerse hayvanları çok birşey farketmeyeceğine inanıyorum(!)(?)Herkese merhaba, internet sitesi üzerinden karınca alacağım ve üç seçenek sunuluyor: Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve PTT Kargo. Bunlardan hangisini seçmem lazım?
UmarımBence alacağınız yer iyi paketlerse hayvanları çok birşey farketmeyeceğine inanıyorum(!)(?)
Canlı dışında günlük hayattaki performansından yolaçıkarak sarı renkli ve 3 harfli o nadide kargo firmasını kullanmamanızı öneriyorum.Umarım
Forumda bir kişi aras kargoyu önermiyordu. Bana daha önce PTT'den un kurdu geldi pakette sorun yoktu ve gelenler canlıydı.Herkese merhaba, internet sitesi üzerinden karınca alacağım ve üç seçenek sunuluyor: Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve PTT Kargo. Bunlardan hangisini seçmem lazım?
Konuyuda bırakıyorum. https://karincaciftligim.com/threads/karincalar-nasil-kargolanmali.29454/#post-183451Forumda bir kişi aras kargoyu önermiyordu. Bana daha önce PTT'den un kurdu geldi pakette sorun yoktu ve gelenler canlıydı.
Arası ben önermiyorum çünkü benim bölgemde çok kötü çalışıyorlar konu sahibinin bölgesinde hangi kargo en temiz çalışıyorsa onu kullansın birde şube evinize yakınsa daha hızlı var sağlam gelir.Forumda bir kişi aras kargoyu önermiyordu. Bana daha önce PTT'den un kurdu geldi pakette sorun yoktu ve gelenler canlıydı.
Aklımdan çıkmış evet buaradaki de çok kötü.Arası ben önermiyorum çünkü benim bölgemde çok kötü çalışıyorlar konu sahibinin bölgesinde hangi kargo en temiz çalışıyorsa onu kullansın birde şube evinize yakınsa daha hızlı var sağlam gelir.
İlçeden ilçeye bile kaliteleri çok değişiyor maalesef ülkemizdeki kargoların hiçbirinin belirli bir standartı yok. Dedikleriniz arasından Aras ya da Yurtiçi tercih ederdim.Herkese merhaba, internet sitesi üzerinden karınca alacağım ve üç seçenek sunuluyor: Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve PTT Kargo. Bunlardan hangisini seçmem lazım?
Teşekkürler yurtiçi seçtim umarım sağlam elime ulaşır gelişmelerden haberdar ederim.İlçeden ilçeye bile kaliteleri çok değişiyor maalesef ülkemizdeki kargoların hiçbirinin belirli bir standartı yok. Dedikleriniz arasından Aras ya da Yurtiçi tercih ederdim.