Kraliçe karınca almak için site önerebilir misiniz?
Kraliçe satan bir site kalmadı yasaklardan dolayı.Kraliçe karınca almak için site önerebilir misiniz?
Halihazırda prens bulmuşsunuz, biraz daha ararsanız kraliçe de bulursunuz bence.Kraliçe karınca almak için site önerebilir misiniz?
UndergroundAntWorld satış yapıyor hâlâ. AntStoreTurkey'de Instagram sayfasından satış yapıyor diye biliyorum. Karincam internet sitesi de aktif görünüyor ama satılık karınca yok. @Onlorot Bey bizi aydınlatır. Arkadaşın dediği gibi bir yasaklama durumu yok herhalde değil mi?Kraliçe satan bir site kalmadı yasaklardan dolayı.
Shopier canlı satışını yasakladı. Dediğim gibi underground ant World var ama. Birtek tetramoriom var karıncam sitesinde dediğin gibi canlı yok.UndergroundAntWorld satış yapıyor hâlâ. AntStoreTurkey'de Instagram sayfasından satış yapıyor diye biliyorum. Karincam internet sitesi de aktif görünüyor ama satılık karınca yok. @Onlorot Bey bizi aydınlatır. Arkadaşın dediği gibi bir yasaklama durumu yok herhalde değil mi?
Öyle evet ama yani site olarak değil. Kendilerine ulaşarak vs. Alınabilir.Shopier dışında kendi sitelerinde satış yapmaya devam ediyorlar. Yani satan site kalmadı demek doğru olmaz.
UndergroundAntWorld satış yapıyor hâlâ. AntStoreTurkey'de Instagram sayfasından satış yapıyor diye biliyorum. Karincam internet sitesi de aktif görünüyor ama satılık karınca yok. @Onlorot Bey bizi aydınlatır. Arkadaşın dediği gibi bir yasaklama durumu yok herhalde değil mi?
Karıncam.com veya Undergroundantworlden alabilirsinizKraliçe karınca almak için site önerebilir misiniz?