Merhaba birkaç sorum olacak ;)

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kraliçe satan bir site kalmadı yasaklardan dolayı.
UndergroundAntWorld satış yapıyor hâlâ. AntStoreTurkey'de Instagram sayfasından satış yapıyor diye biliyorum. Karincam internet sitesi de aktif görünüyor ama satılık karınca yok. @Onlorot Bey bizi aydınlatır. Arkadaşın dediği gibi bir yasaklama durumu yok herhalde değil mi?

ATHENA

Minör
Üye
UndergroundAntWorld satış yapıyor hâlâ. AntStoreTurkey'de Instagram sayfasından satış yapıyor diye biliyorum. Karincam internet sitesi de aktif görünüyor ama satılık karınca yok. @Onlorot Bey bizi aydınlatır. Arkadaşın dediği gibi bir yasaklama durumu yok herhalde değil mi?
Shopier canlı satışını yasakladı. Dediğim gibi underground ant World var ama. Birtek tetramoriom var karıncam sitesinde dediğin gibi canlı yok.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Shopier dışında kendi sitelerinde satış yapmaya devam ediyorlar. Yani satan site kalmadı demek doğru olmaz.

Onlorot

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Herhangi bir yasak durumu yok şuanda. Şuanda stok kalmadı o kadar.