Merhaba ben İsmailcan

cancodex

Yumurta
Üye
Herkese merhaba öncelikle adım ismailcan,
Bursa'nın osmangazi ilçesinde oturuyorum,
21 yaşındayım hobicilikte henüz yeniyim küçüklüğümde balık ve kaplumbağa bakmıştım. ilerleyen dönemlerde ise eklem bacaklılardan tarantula sürüngenlerden ise gecko bakmak istiyorum.

Karınca çifliğim kanalını 2019-2020 civarında keşfettim ve ilgim arttı bu forumda ise kendimi geliştirip yeni şeyler öğrenerek hobiciliğimi ileri seviyelere taşımak istiyorum.

Son olarakta şuanda beslediğim bir canlı yok fakat ileri zamanlarda gecko türleri ile başlamak istiyorum.

Son düzenleme:

cancodex

Yumurta
Üye

bulutsensei

Nanitik
Üye
21 yaşındayım hobicilikte henüz yeniyim küçüklüğümde balık ve kaplumbağa bakmıştım. ilerleyen dönemlerde ise eklem bacaklılardan tarantula sürüngenlerden ise gecko bakmak istiyorum.

Karınca çifliğim kanalını 2019-2020 civarında keşfettim ve ilgim arttı bu forumda ise kendimi geliştirip yeni şeyler öğrenerek hobiciliğimi ileri seviyelere taşımak istiyorum.

Son olarakta şuanda beslediğim bir canlı yok fakat ileri zamanlarda gecko türleri ile başlamak istiyorum.
hoşgeldin hocam, bende bursa'da oturuyorum belki bir ara işin düşer, keyifli hobiler dilerim.

KerimBahadirTunc

Yumurta
Üye
Hoşgeldiniz :) Çocukken ablamla bir kaplumbağa beslerdim. Kaplumbağalar birbirlerinin sırtına çıkıp kaçarladı bazende evin içinde kaplumbağa aramaya çıkardık. Forum mazi kokuyor :)

cancodex

Yumurta
Üye
Hoşgeldiniz :) Çocukken ablamla bir kaplumbağa beslerdim. Kaplumbağalar birbirlerinin sırtına çıkıp kaçarladı bazende evin içinde kaplumbağa aramaya çıkardık. Forum mazi kokuyor.
teşekkür ederim. kesinlikle mazi kokuyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hoşgeldin hocam, bende bursa'da oturuyorum belki bir ara işin düşer, keyifli hobiler dilerim.
teşekkür ederim. kesinlinlikle bir ihtiyacım olursa sorarım

cnx

Pupa
Üye

Hoşgeldin aramıza Ismaılcan,Ilerleyen zamanlarda umarım istediyin hobiye sahib olursun,Bende yakın zamanlarda tarantula bakmaya başladım ve sanada öneririm,iyi günler dilerim (y)

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Hoş geldin İsmailcan. İyi forumlar. 🙂

cancodex

Yumurta
Üye
Hoş geldin İsmailcan. İyi forumlar. 🙂
teşekkürler sanada iyi forumlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hoşgeldin aramıza Ismaılcan,Ilerleyen zamanlarda umarım istediyin hobiye sahib olursun,Bende yakın zamanlarda tarantula bakmaya başladım ve sanada öneririm,iyi günler dilerim (y)
çok teşekkür ederim inşallah bir gün bende başlayacağım şimdilik izleyip öğreniyorum.

• Beğendim
Tepkiler: cnx