Merhaba Ben Geldim

BlueDaisy

Yumurta
Üye
Öncelikle herkese merhaba ben Halil Efe Manisa’da yaşıyorum. Ekim ayında 14 yaşıma girdim. Tüm eklembacaklıları özellikle örümcekleri çok seviyorum. Hobicilik hakkında pek bir bilgim yok önceden sadece Ameles heldreichi erkeği, Hogna radiata ve kısa bir süreliğine Cyrtocarenum cunicularium besledim. Karınca kolonisi büyütmek istiyorum ama bu konuda hiç deneyimim yok ve bilgimde çok az bu yüzden bu foruma katıldım. Ayrıca örümceklerde tür tanımında seve seve yardımcı olurum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

armagankaya

Media
Üye
Öncelikle herkese merhaba ben Halil Efe Manisa’da yaşıyorum. Ekim ayında 14 yaşıma girdim. Tüm eklembacaklıları özellikle örümcekleri çok seviyorum. Hobicilik hakkında pek bir bilgim yok önceden sadece Ameles heldreichi erkeği, Hogna radiata ve kısa bir süreliğine Cyrtocarenum cunicularium besledim. Karınca kolonisi büyütmek istiyorum ama bu konuda hiç deneyimim yok ve bilgimde çok az bu yüzden bu foruma katıldım. Ayrıca örümceklerde tür tanımında seve seve yardımcı olurum.
Öncelikle hoş geldiniz hocam, bu hobi gerçekten çok zevkli ve eğlenceli bir hobi. Karıncalar hakkında hem Tuğkan abinin videolarını izleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir problem veya soru olursa buraya konu açıp sorabilirsiniz. Burada bakım rehberlerini araştırın, onlar da size yardımcı olur. Tekrar hoş geldiniz, iyi hobiler dilerim.

SinanE-Z

Pupa
Üye
Merhaba Halil Efe! 👋🕷️
Paylaşımını okumak çok keyifliydi, merakın ve heyecanın belli oluyor. Karınca hobisine yeni başlaman hiç sorun değil, küçük adımlarla deneyim kazanmak en iyisi. Örümceklerde tür tanımına yardımcı olmak istemen de harika; böyle meraklar gelişim için çok değerli. Keyifli gözlemler dilerim! 💚🌱