Merhaba ben Ece

Ece288

Yumurta
Üye
Malatya'da yaşıyorum ve bu hobiye başlamak istiyorum.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Karınca Çiftliğim forumuna hoşgeldin. Keyifli hobiler dilerim.

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Malatya'da yaşıyorum ve bu hobiye başlamak istiyorum.
Ciddenmi bende malatyadayım bence yarın yağmurdan sonra hava tam karınca aranacak gibi duruyor baya arıycam yarın
Ben de Malatya'dayım ve bu hobiyle uğraşan en az 3 kişi bile Malatya için çok garip geliyor. Elimde 4 messor ve 4 tüp 3 veya 4 lü mutlili tapinoma var. (Tapinomalardan bazılarını kız arkadaşıma vereceğim). Karıncaya veya arayacak yer hakkında bilgi lazım olursa haber verebilirsiniz.

Gixry

Larva
Üye
Ben de Malatya'dayım ve bu hobiyle uğraşan en az 3 kişi bile Malatya için çok garip geliyor. Elimde 4 messor ve 4 tüp 3 veya 4 lü mutlili tapinoma var. (Tapinomalardan bazılarını kız arkadaşıma vereceğim). Karıncaya veya arayacak yer hakkında bilgi lazım olursa haber verebilirsiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman nereden buldun

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman nereden buldun
Tapinomaları dün malatya anadolu hizasında cevre yolunun kenarındaki kaldırımlarda her adım başı kraliçe vardı. Messorların 2 tanesini de oradan ve diğer messorları da hürriyet ve kernek şelalesinin iradaki parkta buldum. Messorları bulalı 1-1.5 ay oldu.

Gixry

Larva
Üye
Tapinomaları dün malatya anadolu hizasında cevre yolunun kenarındaki kaldırımlarda her adım başı kraliçe vardı. Messorların 2 tanesini de oradan ve diğer messorları da hürriyet ve kernek şelalesinin iradaki parkta buldum. Messorları bulalı 1-1.5 ay oldu.
Dünmü dün full yağışlıydı yağışdan sonra mı buldun