Messor ile başlaMalatya'da yaşıyorum ve bu hobiye başlamak istiyorum.
Ciddenmi bende malatyadayım bence yarın yağmurdan sonra hava tam karınca aranacak gibi duruyor baya arıycam yarınMalatya'da yaşıyorum ve bu hobiye başlamak istiyorum.
Malatya'da yaşıyorum ve bu hobiye başlamak istiyorum.
Ben de Malatya'dayım ve bu hobiyle uğraşan en az 3 kişi bile Malatya için çok garip geliyor. Elimde 4 messor ve 4 tüp 3 veya 4 lü mutlili tapinoma var. (Tapinomalardan bazılarını kız arkadaşıma vereceğim). Karıncaya veya arayacak yer hakkında bilgi lazım olursa haber verebilirsiniz.Ciddenmi bende malatyadayım bence yarın yağmurdan sonra hava tam karınca aranacak gibi duruyor baya arıycam yarın
Ben de Malatya'dayım ve bu hobiyle uğraşan en az 3 kişi bile Malatya için çok garip geliyor. Elimde 4 messor ve 4 tüp 3 veya 4 lü mutlili tapinoma var. (Tapinomalardan bazılarını kız arkadaşıma vereceğim). Karıncaya veya arayacak yer hakkında bilgi lazım olursa haber verebilirsiniz
Tapinomaları dün malatya anadolu hizasında cevre yolunun kenarındaki kaldırımlarda her adım başı kraliçe vardı. Messorların 2 tanesini de oradan ve diğer messorları da hürriyet ve kernek şelalesinin iradaki parkta buldum. Messorları bulalı 1-1.5 ay oldu.Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman nereden buldun
Dünmü dün full yağışlıydı yağışdan sonra mı buldunTapinomaları dün malatya anadolu hizasında cevre yolunun kenarındaki kaldırımlarda her adım başı kraliçe vardı. Messorların 2 tanesini de oradan ve diğer messorları da hürriyet ve kernek şelalesinin iradaki parkta buldum. Messorları bulalı 1-1.5 ay oldu.
Pardon özür dilerim dün değil önceki gün tapinomaları buldum. Messorları bulalı 1 aydan fazla oldu.Dünmü dün full yağışlıydı yağışdan sonra mı buldun