messor türü bakımı kolaydır içine kuş yemi veya belli başlı tohumlar koyduğun sürece sıkıntı olmaz. içinde kuş yemi olduğu sürece ölmezler ve bakmak zorunda kalmazsın sadece suyunu değiştirmen gerekir.Küçük bir koloni istiyorum ama evde çok fazla olmadığım için bakımı kolay bir karınca kolonisi istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdi'den teşekkür ederim
Tohumla bile beslenebildiği ve bakımı kolay olduğu için başlangıçta messor cinsini öneririmKüçük bir koloni istiyorum ama evde çok fazla olmadığım için bakımı kolay bir karınca kolonisi istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdi'den teşekkür ederim
Yorumun için teşekkür ederimKolay beslenebildiği için messor beslemelisin. Çim tohumu ve muhabbet kuşu yemi kullanabilirsin. Un kurtları yumurta gelişimini hızlandırmada faydalı.
Çok teşekkür ederimhocam öncelikle hoşgeldin, aynı zamanda adaşımsın. önerebileceğim koloniler messor, campo ve lasius olabilir. bulunması ve beslenmesi genel olarak kolay olabilir senin için. keyifli hobiler dilerim. başka bir şey için de danışabilirsin. elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
![]()