Merhaba Ben Aziz Burak

_burak

Yumurta
Üye
Merhaba ben Aziz Burak. 14 yaşındayım ve lise 1. sınıfa gidiyorum. Hobicilikte daha çok yeniyim ama araştırmayı sevdiğim için forumdaki sorulara da cevap verebileceğimi düşünüyorum. Foruma diğer insanlarla hobi konusunda konuşup tartışmak ve yardım almak için girmiştim zaten. Yani bunlardan başka bir beklentim yok diyebilirim. Ayrıca maalesef şuan hiçbir canlının bakımını ve beslemesini yapmıyorum :(

Vazonax

Pupa
Üye
Hoş geldin aramıza insallah yakın zamanda bir canlının bakımını yapabilirsin (aile meselesi sanırım) iyi forumlar

DGHN

Larva
Üye
Merhaba ben Aziz Burak. 14 yaşındayım ve lise 1. sınıfa gidiyorum. Hobicilikte daha çok yeniyim ama araştırmayı sevdiğim için forumdaki sorulara da cevap verebileceğimi düşünüyorum. Foruma diğer insanlarla hobi konusunda konuşup tartışmak ve yardım almak için girmiştim zaten. Yani bunlardan başka bir beklentim yok diyebilirim. Ayrıca maalesef şuan hiçbir canlının bakımını ve beslemesini yapmıyorum :(
Araştırmacılıkta hobicilikte önemli. Hoşgeldiniz.

_burak

Yumurta
Üye
Hoş geldin aramıza insallah yakın zamanda bir canlının bakımını yapabilirsin (aile meselesi sanırım) iyi forumlar
Hoşbuldum teşekkürler. 😚
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hoş geldin foruma
Hosbuldum sana da teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Araştırmacılıkta hobicilikte önemli. Hoşgeldiniz.
3. kez hoşbuldum teşekkürler.

bulutsensei

Nanitik
Üye
hocam öncelikle hoşgeldin, sonralıkla ise özellikle beslemek istediğin bir canlı var mı peki? keyifli hobiler dilerim. :)