Ne tür bişi bakıyorsun akvaryum tarzı mı? böcek tarzı mı?Selamın aleyküm sizlere birşeyler soracaktım. Benim 3.5 bin TL bütçem var ve sınava çalışıyorum kafa dağıtmalık hayvan önerebilir misiniz? Bakımı kolay ve çok zaman almayacak şeyler lazım.
Yani atraxyonlu heyecanlı bisiler olursa daha önce tarantula gecko falan baktım da yeni şeyler lazimNe tür bişi bakıyorsun akvaryum tarzı mı? böcek tarzı mı?
Corn snake olabilir o fiyatlaraYani atraxyonlu heyecanlı bisiler olursa daha önce tarantula gecko falan baktım da yeni şeyler lazim
Güzel bir bitki akvaryumu yap molalarda telefona bakmak yerine akvaryumu izlersin çok güzel olur. içine beş altı tane salyangoz balık filan tabanı tamamen bitki olanlardan.Selamın aleyküm sizlere birşeyler soracaktım. Benim 3.5 bin TL bütçem var ve sınava çalışıyorum kafa dağıtmalık hayvan önerebilir misiniz? Bakımı kolay ve çok zaman almayacak şeyler lazım.
Hocam soğutmakla alakalı sıkıntın yoksa axslotl bak şiddetle tavsiye ederim.Yani atraxyonlu heyecanlı bisiler olursa daha önce tarantula gecko falan baktım da yeni şeyler lazim
Benim arkadaşımda axolotl var ve hiç sogutmuyoHocam soğutmakla alakalı sıkıntın yoksa axslotl bak şiddetle tavsiye ederim.
25 derecenin üstünde dayanamıyorlar.Sıkıntı olur mu ki