Merhaba arkadaşlar

katilc

Larva
Üye
Selamın aleyküm sizlere birşeyler soracaktım. Benim 3.5 bin TL bütçem var ve sınava çalışıyorum kafa dağıtmalık hayvan önerebilir misiniz? Bakımı kolay ve çok zaman almayacak şeyler lazım.

NASUH

Yumurta
Üye
Afrika saylangozu alabilirsin ama biraz sıkıcı olabilir

kerman

Yumurta
Üye
Selamın aleyküm sizlere birşeyler soracaktım. Benim 3.5 bin TL bütçem var ve sınava çalışıyorum kafa dağıtmalık hayvan önerebilir misiniz? Bakımı kolay ve çok zaman almayacak şeyler lazım.
Ne tür bişi bakıyorsun akvaryum tarzı mı? böcek tarzı mı?

exxper

Pupa
Üye
Güzel bir bitki akvaryumu yap molalarda telefona bakmak yerine akvaryumu izlersin çok güzel olur. içine beş altı tane salyangoz balık filan tabanı tamamen bitki olanlardan.

Mertali

Kraliçe
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Olur tabi. Dayanıklı canlılar, 23-24 derecelerde de adapte olurlarsa yaşama ihtimalleri var ama asla sağlıklı olmazlar.

FatihBurak

Yumurta
Üye
Sana tavsiyem en eğlenceliler bence koloniler yani tek gezen canlılar yerine bence en eğlencelisi karınca çünki bi böcek attında hepsinin saldırması acayip eylenceli ve kolonini izleyip büyüdünü görmek onun dışında akvaryum