Merhaba arkadaşlar kolonimi sahiplendiriyorum

evetyunusemre

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bu sene yeni üniversiteye geçtim. Kyk'da kalacağım ilk yıl ve bakabileceğimi pek sanmıyorum. 6 7 işçili bir Camponotus lateralis kolonim var. Kolonim uzun süredir bende ama pek geliştiremedim. Sahiplenmek isteyen olursa detaylarını anlatabilirim. Tekirdağ çerkezköy'deyim, uzak olmadığı sürece tüm Tekirdağ'a getirebilirim veya gelebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Kargolayabilir misiniz acaba?

evetyunusemre

Yumurta
Üye
Arkadaslar bu sene yeni universiteye gectim kyk da kalacagim ilk yil ve bakabilicegimi pek sanmiyorum.6 7 iscili bir Camponotus lateralis kolonim var kolonim uzun suredir bende ama pek gelistiremedim sahiplenmek isteyen olursa detaylarini anlatabilirim tekirdağ cerkezkoydeyim uzak olmadigi surece tum tekirdaga getirebilirim veye gelebilirsini

Kargolayabilir misiniz acaba?
Kargo biraz sıkıntı diye düşünüyorum ya ama yine de olabilir son çare olarak düşünebilirim.

korsal

Yumurta
Üye
Yeni ve hevesli bir hobici olarak bende talibim. Ama Osmaniye'de yaşıyorum. Kargolarsanız bende ilgilenmek isterim.

Emirdemir43

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bu sene yeni üniversiteye geçtim. Kyk'da kalacağım ilk yıl ve bakabileceğimi pek sanmıyorum. 6 7 işçili bir Camponotus lateralis kolonim var. Kolonim uzun süredir bende ama pek geliştiremedim. Sahiplenmek isteyen olursa detaylarını anlatabilirim. Tekirdağ çerkezköy'deyim, uzak olmadığı sürece tüm Tekirdağ'a getirebilirim veya gelebilirsiniz.
Kargolayabilir misiniz?

MuhammedMert

Yumurta
Üye
Üniversite için hangi şehire gideceksiniz acaba?

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Koloninize bakabilecek tecrübede birisi olduğumu düşünüyorum. Eğer İstanbul'a kargolayabilirseniz koloninize talibim.

SyerBgc

Yumurta
Üye
Merhaba, bu hobiye ilk defa başlayacağım hocam. İstanbul'da oturuyorum. Henüz düğün sürecindeyim ve kraliçe aramaya vaktim olmadı. Yeni geçeceğimiz evimizde eşimle beraber bu hobiye sardık. Eğer sahiplendirmek isterseniz talibiz. Düğün hediyesi gibi olur bize de :)

evetyunusemre

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bu sene yeni üniversiteye geçtim. Kyk'da kalacağım ilk yıl ve bakabileceğimi pek sanmıyorum. 6 7 işçili bir Camponotus lateralis kolonim var. Kolonim uzun süredir bende ama pek geliştiremedim. Sahiplenmek isteyen olursa detaylarını anlatabilirim. Tekirdağ çerkezköy'deyim, uzak olmadığı sürece tüm Tekirdağ'a getirebilirim veya gelebilirsiniz
Güncel:Sahiplendirildi.