İstemediğin kadar uçuş var şu sıralarBu aylarda kraliçe karınca bulabilir miyim?
ikidir çıkıyorum bulamıyorumİstemediğin kadar uçuş var şu sıralar
hangi türBen bugün buldum 26 mayıs
Bilmiyorum attım fotoğraflarına bakabilirsiniz bana cataglyphis gibi geldiikidir çıkıyorum bulamıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
hangi tür
Hocam bu ara arayıp bulamamak baya zor. Her gün farklı bir cinsin uçuşu oluyor benim olduğum bölgede.ben de daha dün buldum taktik istiyorsan nemin yüksek olduğu günlerde arayabilirsin (yağmurdan sonra falan) ancak bu illa ki çıkacak demek değil
mesela bir ay arayıp bulamayadabilirsin bir gün bir bakarsın dibinde mesela ben bir aydır arıyorum dün baktım önümden geçiyor
Nerede ikametgah ediyorsunuz. Yani Diyarbakır'da bulmak oldukça zor😅Hocam bu ara arayıp bulamamak baya zor. Her gün farklı bir cinsin uçuşu oluyor benim olduğum bölgede.
İzmir'de, karınca aramak için dışarı çıkmıyorum bile okulda buluyorum.Nerede ikametgah ediyorsunuz. Yani Diyarbakır'da bulmak oldukça zor😅
saati belli olmuyor bu işin yarısı şans neredeysegenelde saat kaç gibi buluyorsunuz ?
Bu saatte bulunabilir mi ki bence yarın aramaya çıksan daha iyi olur gecede yağar zaten bende istanbuldayımBen mi şanssızım acaba😅 nerdeyse 3 aydır bulamıyorum. Birazdan tekrar dışarı çıkacağım İstanbulda hafif bi yağmur yağıyo şu an.
anlıyorum istanbulda nerde oturuyorsunuz yakınsak beraber arayabilirizZaten evde yapıcak bir şey yok, elimde herhangi bir kraliçe de yok o yüzden çıkıyorum hem de yürüyüş oluyo![]()
Bende gaziosmanpaşa uzak aslındaBahçelievlerde oturuyorum siz ?