Manuel transfer nasıl yapılır?

SasuKe1

Pupa
Üye
Tüp ve pamuk efsane kirlendi, transfer olmuyorlar. 5 gündür ışıkla bekliyorum. Bir şey olmadan önce ben transfer etmem lazım diye düşünüyorum. Çok fazla yumurta ve larvaları var; yaklaşık 50 larva, 100-150 yumurtaları var. Lasius cinsi, 2 kraliçe ve 3 işçi var. Detaylı bir şekilde yumurtaları falan nasıl taşıyacağımı yazabilir misiniz? Bir şey olmasını istemiyorum.

anakin

Media
Üye
İşçi sayınız düşük olduğu için ve nemden dolayı yuvalarında bir sorun görmediklerinden dolayı transfer olmuyorlardır muhtemelen. Fotoğraf atsanız güzel olur ama sadece tüpleri kirlendiği için transfer etmek biraz keyfe keder olur. Eğer illa ki transfer edeceğim diyorsanız manuel transfer etmeniz gerekiyor ama dediğim gibi bu koloninize yarardan çok zarar verir. Küf, nemsizlik gibi şeyler varsa transfer gerekir o yüzden fotoğraf atmanız iyi olur.

pegasuZX

Intercaste
Üye
İşçi sayınız düşük olduğu için ve nemden dolayı yuvalarında bir sorun görmediklerinden dolayı transfer olmuyorlardır muhtemelen. Fotoğraf atsanız güzel olur ama sadece tüpleri kirlendiği için transfer etmek biraz keyfe keder olur. Eğer illa ki transfer edeceğim diyorsanız manuel transfer etmeniz gerekiyor ama dediğim gibi bu koloninize yarardan çok zarar verir. Küf, nemsizlik gibi şeyler varsa transfer gerekir o yüzden fotoğraf atmanız iyi olur.
Üstüne söylediği koloni multi koloni. Yani bir olay dahi koloninin dağılmasına sebep olabilir.