Mantis yardım

BehlülZiyagil

Yumurta
Üye
Selamün aleyküm forum sakinleri.
Dışarıda hurma ağacının üstünde mantis yumurtası X2 buldum(ben öyle düşünüyorun yanlışsa düzeltin). Ağacıda keseceğim için aldım bunları. kendi kafama göre bir terarium yaptım. terarium daki eksikleri,dışarıdan yedirebileceğim yem önerisi (köydeyim), yumurtadan kaç adet çıkıyor vs. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_1214.jpeg
    IMG_1214.jpeg
    37.2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1213.jpeg
    IMG_1213.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1212.jpeg
    IMG_1212.jpeg
    34.8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1211.jpeg
    IMG_1211.jpeg
    35.6 KB · Görüntüleme: 22

lordqne

Larva
Üye
Meyve sineği yeni doğmuş tartara ve mikro un kurdu verebilirsin oothecaların her birinden bolca çıkıyor hemde çok fazla daha büyük bir saklama kabında bakmanı öneririm aksi takdirde birbirlerini kesebilirler ve büyük çoğunluğunu salmalısın canlı yem kaynağın yoksa.

yagizhan

Yumurta
Üye
Meyve sineği yeni doğmuş tartara ve mikro un kurdu verebilirsin oothecaların her birinden bolca çıkıyor hemde çok fazla daha büyük bir saklama kabında bakmanı öneririm aksi takdirde birbirlerini kesebilirler ve büyük çoğunluğunu salmalısın canlı yem kaynağın yoksa.
bugün bende buldum yeni konu açıp boş yoğunluk yapmamak için burdan yazıyorum sizce kaç günde çıkar?

BehlülZiyagil

Yumurta
Üye
Solucan yermi?

yagizhan

Yumurta
Üye
dışardan aldığınız herhangi bir canlıyı kullanmanızı önermem zehir taşıyor olabilir ve yeni doğmuş mantise büyük gelir bana kalırsa un kurdu alın pahalı bir şey değil internetten çoğaltma videoları izleyip sadece bir kere para verip sürekli olarak onlardan elde edebilirsiniz

lordqne

Larva
Üye
Çok büyük, muhtemelen olmaz
dışardan aldığınız herhangi bir canlıyı kullanmanızı önermem zehir taşıyor olabilir ve yeni doğmuş mantise büyük gelir bana kalırsa un kurdu alın pahalı bir şey değil internetten çoğaltma videoları izleyip sadece bir kere para verip sürekli olarak onlardan elde edebilirsiniz
İnternetten mikro unkurdu alsa bile çok büyük gelir sıfırdan kendi üretmeli ki olabildiğince küçük kurt alsın buda mümkün değil. çok kısa sürede gerçekleştiremez.

olabilecek en küçük böcek veya larvaları vermeni öneririm doğadan alman da pek birşey değiştirmez zaten 10 larca mantisin olacak birbirlerini bile yerler bulabildiğim en küçük proteni Kaynağını kullan.