PRS.macro
Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Selamlar herkese,
Daha önce yaptığımız bu yarışmanın beşincisini düzenliyorum. Kış süreci de yaklaşırken biraz hareketlilik olsun istiyorum forumda, bu aralar gördüğüm kadarıyla fotoğraf çekmeye ilgi duyan arkadaşların sayısı da arttı. Bu oldukça güzel bir şey, onlar için de keyifli bir içerik olacaktır. Fotoğrafın kalitesi, neyle çekildiği hiç önemli değil. Her zaman olduğu gibi amaç keyif almak. Bu yarışmada kazananı üyeler seçecek fakat yarışma 2 etaptan oluşacak. İlk kısımda herkes fotoğraflarını atacak, vereceğim süre dolduktan sonra finale kalan 5 fotoğrafı ben seçeceğim, daha sonra forum üyeleri oylama yaparak kazanan fotoğrafı finalistler arasından seçecekler.
Yarışmaya katılım şartları:
-FOTOĞRAF KESİNLİKLE SİZE AİT, KENDİ ÇEKTİĞİNİZ BİR FOTOĞRAF OLMAK ZORUNDA. AKSİ TAKDİRDE DİSKALİFİYE OLURSUNUZ VE TÜM ETKİNLİKLERDEN ENGELLENİRSİNİZ.
-Fotoğraf, yakın çekim ya da makro olmak zorunda.
-En fazla 1 adet fotoğraf paylaşabilirsiniz.
-Fotoğrafta ne olduğu fark etmez, canlı da olmak zorunda değil. Makro ya da yakın çekim olması yeterli. Herhangi bir kısıtlama yok.
-Fotoğrafta istediğiniz gibi düzenleme, kırpma, oynama yapabilirsiniz.
-Hangi ekipmanla çekim yaptığınızı paylaşın.
Değerlendirme yaparken dikkat edilecekler:
-Fotoğrafın kalitesi
-Çekim açısı
-Işık kullanımı
-Netlik ve odaklama
-Yaratıcılık ve özgünlük
İlk etabın bitiş tarihi 26.09.2025
Daha önce yaptığımız bu yarışmanın beşincisini düzenliyorum. Kış süreci de yaklaşırken biraz hareketlilik olsun istiyorum forumda, bu aralar gördüğüm kadarıyla fotoğraf çekmeye ilgi duyan arkadaşların sayısı da arttı. Bu oldukça güzel bir şey, onlar için de keyifli bir içerik olacaktır. Fotoğrafın kalitesi, neyle çekildiği hiç önemli değil. Her zaman olduğu gibi amaç keyif almak. Bu yarışmada kazananı üyeler seçecek fakat yarışma 2 etaptan oluşacak. İlk kısımda herkes fotoğraflarını atacak, vereceğim süre dolduktan sonra finale kalan 5 fotoğrafı ben seçeceğim, daha sonra forum üyeleri oylama yaparak kazanan fotoğrafı finalistler arasından seçecekler.
Yarışmaya katılım şartları:
-FOTOĞRAF KESİNLİKLE SİZE AİT, KENDİ ÇEKTİĞİNİZ BİR FOTOĞRAF OLMAK ZORUNDA. AKSİ TAKDİRDE DİSKALİFİYE OLURSUNUZ VE TÜM ETKİNLİKLERDEN ENGELLENİRSİNİZ.
-Fotoğraf, yakın çekim ya da makro olmak zorunda.
-En fazla 1 adet fotoğraf paylaşabilirsiniz.
-Fotoğrafta ne olduğu fark etmez, canlı da olmak zorunda değil. Makro ya da yakın çekim olması yeterli. Herhangi bir kısıtlama yok.
-Fotoğrafta istediğiniz gibi düzenleme, kırpma, oynama yapabilirsiniz.
-Hangi ekipmanla çekim yaptığınızı paylaşın.
Değerlendirme yaparken dikkat edilecekler:
-Fotoğrafın kalitesi
-Çekim açısı
-Işık kullanımı
-Netlik ve odaklama
-Yaratıcılık ve özgünlük
İlk etabın bitiş tarihi 26.09.2025