Makro lens için öneri

error

Larva
Üye
Telefona takılabilen makro lenslerden almak istiyorum. Limitim 500 TL filan. Önerisi olan var mıdır? (Telefonum Vivo V50 Lite.)

anakin

Phragmotic
Üye

Demo

Intercaste
Yardımsever
Üye
Telefona takılabilen makro lenslerden almak istiyorum. Limitim 500 TL filan. Önerisi olan var mıdır? (Telefonum Vivo V50 Lite.)
Merhaba, lensi ne için kullanacaksınız? Ona göre bir öneride bulunalım.

error

Larva
Üye
Merhaba, lensi ne için kullanacaksınız? Ona göre bir öneride bulunalım.
Karınca gibi canlıların detaylı fotoğrafını çekmeyi düşünüyordum yada böceklerin
tamamen eğlence ve hobi amaçlı

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam bence üstüne bı 200-300₺ daha koy ve Apexel'in makro lenslerinden birini al derim.Benim elimde var bi tane ama pek memnun değilim.Bundan dolayı yeniden alacağım ve tercihim bu marka olacak gibi.

Son düzenleme:

det

Larva
Üye
Hocam bence üstüne bı 200-300₺ daha koy ve Apexel'in makro lenslerinden birini al derim.Benim elimde var bi tane ama galiba yeniden alacağım ve tercihim bu marka olacak gibi.
Hangisini almayı düşünüyorsunuz ?

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
Bunu düşünüyorum ben galiba iyi gibi sizde bakabilirsiniz.Eğer bilgili arkadaşlar varsa bu lens iyi mi? Ona göre alalım hem bana hem burda ki arkadaşlara öneri olmuş olur.

KingCat

Intercaste
Üye
Ben şu ana çektiğim çoğu fotoğrafı 100 liralık lens ile çektim. Günlüğümden görebilirsiniz. Eğer işi kavrarsanız çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Ben şu ana çektiğim çoğu fotoğrafı 100 liralık lens ile çektim. Günlüğümden görebilirsiniz. Eğer işi kavrarsanız çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.
Tabi ki sadece iş lensi alınca bitmiyor.Bunların yanında ışığın gelişi ve kamera açısı çok etkili.

KingCat

Intercaste
Üye

Sanlidiyarlar

Larva
Üye
Selamlar,
Bu tarz bir şey deneyen var mı? Bende çekim yapmak için güzel bir şey arıyorum. APEXEL yurt dışı satışlı. 500TL lik var bir sürü lens ama fotoğraflar bile illüstrasyon.
Bende Lensiz max. çekimler aşağıdaki gibi Tetramorium gibi ufak türleri takip etmek için lazım bana da.

Ekli dosyalar

• tetra.jpg
    tetra.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 11

anakin

Phragmotic
Üye
Selamlar,
Bu tarz bir şey deneyen var mı? Bende çekim yapmak için güzel bir şey arıyorum. APEXEL yurt dışı satışlı. 500TL lik var bir sürü lens ama fotoğraflar bile illüstrasyon.
Bende Lensiz max. çekimler aşağıdaki gibi Tetramorium gibi ufak türleri takip etmek için lazım bana da.
APEXEL kullanıp önerenler var hocam ama biraz tuzlu gelirse benim kullandığım lens gibibir sey de kullanabilirsiniz. Aslında ekipman kadar teknik de önemli bu yüzden 100 lira civarındaki lensler de işinizi görecektir.