Merhaba, lensi ne için kullanacaksınız? Ona göre bir öneride bulunalım.Telefona takılabilen makro lenslerden almak istiyorum. Limitim 500 TL filan. Önerisi olan var mıdır? (Telefonum Vivo V50 Lite.)
Karınca gibi canlıların detaylı fotoğrafını çekmeyi düşünüyordum yada böceklerinMerhaba, lensi ne için kullanacaksınız? Ona göre bir öneride bulunalım.
Hangisini almayı düşünüyorsunuz ?Hocam bence üstüne bı 200-300₺ daha koy ve Apexel'in makro lenslerinden birini al derim.Benim elimde var bi tane ama galiba yeniden alacağım ve tercihim bu marka olacak gibi.
Hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
Tabi ki sadece iş lensi alınca bitmiyor.Bunların yanında ışığın gelişi ve kamera açısı çok etkili.Ben şu ana çektiğim çoğu fotoğrafı 100 liralık lens ile çektim. Günlüğümden görebilirsiniz. Eğer işi kavrarsanız çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.
Kullandınız lensin linkini atar mısınızBen şu ana çektiğim çoğu fotoğrafı 100 liralık lens ile çektim. Günlüğümden görebilirsiniz. Eğer işi kavrarsanız çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.
Evet, ne kadar iyi bir lens olursa olsun bunlar olmadan fotoğraf kötü çıkacaktır.Tabi ki sadece iş lensi alınca bitmiyor.Bunların yanında ışığın gelişi ve kamera açısı çok etkili.
Şuan müsait değilim maalesef.Kullandınız lensin linkini atar mısınız
Problem değil müsait olunca atarsınız acelem yokEvet, ne kadar iyi bir lens olursa olsun bunlar olmadan fotoğraf kötü çıkacaktır.
Şuan müsait değilim maalesef.
https://ty.gl/mrgn25z9vfic6 Buydu diye hatırlıyorum isterseniz yorumlara bir bakın.Problem değil müsait olunca atarsınız acelem yok
Aynen benimde şu an elimde bulunan lens bu.https://ty.gl/mrgn25z9vfic6 Buydu diye hatırlıyorum isterseniz yorumlara bir bakın.
APEXEL kullanıp önerenler var hocam ama biraz tuzlu gelirse benim kullandığım lens gibibir sey de kullanabilirsiniz. Aslında ekipman kadar teknik de önemli bu yüzden 100 lira civarındaki lensler de işinizi görecektir.Selamlar,
Bu tarz bir şey deneyen var mı? Bende çekim yapmak için güzel bir şey arıyorum. APEXEL yurt dışı satışlı. 500TL lik var bir sürü lens ama fotoğraflar bile illüstrasyon.
Bende Lensiz max. çekimler aşağıdaki gibi Tetramorium gibi ufak türleri takip etmek için lazım bana da.