Prenolepis nitens@WradSX Çok teşekkürler, aradığım kalite bu üründe var. Alacağım. Bir de karıncanın türü ne?
P. Nitens@WradSX Çok teşekkürler, aradığım kalite bu üründe var. Alacağım. Bir de karıncanın türü ne?
Hocam gerçekten fotoğraf kalitesi gayet güzel.Ayrıca ışığıda ayarlamadan çekmişsiniz.Bende yarın almayı düşünüyorum.Kargo ücreti var mı acaba?
Kargo ile 165 liraya geldi hocam.Hocam gerçekten fotoğraf kalitesi gayet güzel.Ayrıca ışığıda ayarlamadan çekmişsiniz.Bende yarın almayı düşünüyorum.Kargo ücreti var mı acaba?
Ben de aldım hocam şimdi kargoya verilmiş. Bayağı iyi oldu ama yani buradan bir arkadaşını deneyimleyip yazması sağ olasın.Kargo ile 165 liraya geldi hocam.
Hocam dediğim gibi daha kaliteli fotoğraflar çekilebilir. Lensi aldığım zaman larvalarım olduğunu öğrendim. Gerçekten ayarlamaları yaptıktan sonra kaliteli fotoğraflar çıkar.Ben de aldım hocam şimdi kargoya verilmiş. Bayağı iyi oldu ama yani buradan bir arkadaşını deneyimleyip yazması sağ olasın.
İlk larvalar harbiden öyle, gözle asla anlamıyor insan. Bende bakıp bakıp duruyordum niye larva yok diye, yakınlaştırıp bir baktım varmış aslındaHocam dediğim gibi daha kaliteli fotoğraflar çekilebilir. Lensi aldığım zaman larvalarım olduğunu öğrendim. Gerçekten ayarlamaları yaptıktan sonra kaliteli fotoğraflar çıkar.
Hocam Trendyol dan mı aldın ve ne diye geçiyorBu lens ile karınca çekimleri yaptım fakat ışığı güzel ayarlayamadım sonrasında uygun şartları yerine getirip tekrar çekeceğim.Ama bı göz çekimi yaptım ve gerçekten makrosu aşırı iyi tavsiye ederim.Diğer 2 lensi daha var içerisinde fakat aşırı hoşuma gitmedi ama bizim işimize yarayacak şey makro.Almanızı tavsiye ederim.Uzun bı süre geçti konu üzerinden ama belirtmek istedim.
NOT:Forum kaliteyi düşürdüğü için netlik gitmiş.
Konu içerisinde var hocam bilgiler önceki sayfaya bakın.Hocam Trendyol dan mı aldın ve ne diye geçiyor