Tür tespiti için çok daha iyi ekipmanlar lazım.Bence gayet iyi tür tespiti yapılabilir.
Evet doğrudur ama ben bu sitede makro çekim olmayıp 70-80cm uzaktan attığım karıncanın türünü tahmin eden kişiler gördüm.Tür tespiti için çok daha iyi ekipmanlar lazım.
Biliyorum laboratuvar ekipmanları gerekli oluyor ama benim kastım daha basit düzeyde hani x türü olabilir vesaire gibi.Tür tespiti için çok daha iyi ekipmanlar lazım.
Tam olarak anlamadım.Biliyorum laboratuvar ekipmanları gerekli oluyor ama benim kastım daha basit düzeyde hani x türü olabilir vesaire gibi.
Yani net tür tespiti değil. Örneğin 10 tane tür olsun "bunların arasından şu 3 tanesi olabilir" gibi bir tahmin.Tam olarak anlamadım.
O tür tahminleri kendine has görünümlere sahip, ayırt edici özellikleri çıplak gözle görülebilen türlerin tahminleri.Evet doğrudur ama ben bu sitede makro çekim olmayıp 70-80cm uzaktan attığım karıncanın türünü tahmin eden kişiler gördüm.
Yüksek ihtimal ile Gine tahmin yapılamaz.Yani net tür tespiti değil. Örneğin 10 tane tür olsun "bunların arasından şu 3 tanesi olabilir" gibi bir tahmin.
Tür tahmininde bulunanların %90 ı sallıyor. Bu kalitede fotoğraflardan tür tahmini yapmak için türler arasındaki farkları çok bariz olan cinsler lazım. Bu fotoğrafdan ise tür tahmini yapılamaz.Evet doğrudur ama ben bu sitede makro çekim olmayıp 70-80cm uzaktan attığım karıncanın türünü tahmin eden kişiler gördüm.