Majör işçi boostlamak

Gökdennz

Nanitik
Üye
Messorlarda majör işçi artması için elde bulunan un kurdunun böcek halini kullanabilir miyim. Tehdit amaçlı.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Bildiğim kadarıyla bu tamamen hurafe
Koloni bir süre sonra hiç tehdit almadığı zaman majör üretimi azalıyor diye biliyorum bende. Ara sıra canlı yem atılması koloninin koruma iç güdüsünden dolayı majör sayısını arttırıyorlar diye biliyorum. Yanlışım olabilir tabii.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Koloni bir süre sonra hiç tehdit almadığı zaman majör üretimi azalıyor diye biliyorum bende. Ara sıra canlı yem atılması koloninin koruma iç güdüsünden dolayı majör sayısını arttırıyorlar diye biliyorum. Yanlışım olabilir tabii.
Tuğkan abiyi izlediysen evet böyle bilmen normal... Barkın arkadaşımız zaten konuyu gayet güzel özetlemiş. Ne kadar protein aldıkları ve de kırması Media ve minorler için zor olan tohumlar ekleyebilirsiniz

Gökdennz

Nanitik
Üye
Tuğkan abiyi izlediysen evet böyle bilmen normal... Barkın arkadaşımız zaten konuyu gayet güzel özetlemiş. Ne kadar protein aldıkları ve de kırması Media ve minorler için zor olan tohumlar ekleyebilirsiniz
Evet o söylemişti bir videoda :D teşekkür ederim. Ne tür tohum önerirsin peki hocam.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
İlk işçiler için hafif kırık darı yeterlidir, Sonradan havalar ısındığında doğadaki messorların topladığı yabani tohumları toplayarak zenginleştirebilirsiniz. Şuanda alabileceğiniz tohumların en iyileri: soyulmuş darı, keten tohumu, çim tohumu, aspur tohumu…