Lorteti Kolonisi Beslenmiyor

Tlalo

Yumurta
Üye
Haziran'nın 24'ünde bulduğum 3 gün önce işçileri çıkan Crematogaster Lorteti Kolonim Çok Durgun Şekerli Su Koysam bile görmüyorlar yumurtaların yanından ayrılmıyorlar ne yapabilirim? Acil

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Haziran'nın 24'ünde bulduğum 3 gün önce işçileri çıkan Crematogaster Lorteti Kolonim Çok Durgun Şekerli Su Koysam bile görmüyorlar yumurtaların yanından ayrılmıyorlar ne yapabilirim? Acil
Acil bir durum yok ortada, siz koyduğunuz gibi yemelerinede gerek yok ihtiyaç durumuna göre değişir zaten aç olsalar tüpten çıkmaya çalışırlar şimdi yaptıkları besinleri tam, yumurtalarla ilgileniyorlar 2 3 gün sonra besin takviyesi yapabilirsiniz mesela
-un kurdu verdiniz 2 gün sonra şekerli su sonra 2 gün sonra yine un kurdu gibi bir düzen oluşturabilirsiniz

Tlalo

Yumurta
Üye
Acil bir durum yok ortada, siz koyduğunuz gibi yemelerinede gerek yok ihtiyaç durumuna göre değişir zaten aç olsalar tüpten çıkmaya çalışırlar şimdi yaptıkları besinleri tam, yumurtalarla ilgileniyorlar 2 3 gün sonra besin takviyesi yapabilirsiniz mesela
-un kurdu verdiniz 2 gün sonra şekerli su sonra 2 gün sonra yine un kurdu gibi bir düzen oluşturabilirsiniz
Un kurdu Yok Yumurta Akı ve Tavuk Ile Besliyorum Diğer kolonileri

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Un kurdu Yok Yumurta Akı ve Tavuk Ile Besliyorum Diğer kolonileri
Bence Daha sıvı olan şeyleri tercih etmelisiniz çünkü karıncalar genelde böceklerin sıvısını tüketir yumurta karışımları yapabilirsiniz

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Crematogaster yüksek protein ihtiyacı olan bir cins ben canlı yem olmadan beslenir ki bilmiyorum keşke başka türlere yönelseydiniz.