Lepistes'e Un Kurdu

ieren4432

Yumurta
Üye
lepistes balığına un kurdu parçalayıp versem yer mi küçük küçük yapsam

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Lepisteste denemedim ama cikletlere kurutulmuş un kurdu verdiğimde deli gibi yiyordular. Çok fazla vermedim ama, oldukça yüksek proteine sahip çünkü

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Hiç denemedim ama Zararı olmaz deneyebilirsin. netice de steril ortamda bakılan canlılar. Tek sıkıntı kabuğunu delemeyebilirler bu yüzden ikiye kesip deneyebilirsin.

Kimliksiz

Yumurta
Üye
Kurutulmuş olanını bildiğim kadarıyla yiyiyorlar, tazesi hakkında bir fikrim yok ama denenebilir. Ayrıca eğer kabul ederlerse çok sık vermenizi önermem yüksek miktarda yağ var çünkü un kurtlarında. Balıkların sağlığını olumsuz etkileyebilir.

Benkimim

Pupa
Üye
ağızlarına girecek boyutta atarsan affetmezler hocam ben vermiştim tatlı su balıklarının hepsi yiyor cüce vatozlarım bile yemişti balıklardan arta kalanları afiyetle yerler bir sıkıntı olmaz

tozhan

Yumurta
Üye
Cikletlerime un kurdu veriyorum arada birkaç parçaya bölüp afiyetle yiyorlar

rramosxx

Yumurta
Üye
Yiyebilecekleri boyutta verirseniz yiyeceklerdir, fakat çokta severek yiyeceklerini düşünmüyorum.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Mikro verecekseniz öldürüp te verin yakında bir video çekeceğim un kurdunu canlılara nasıl vermeliyiz diye çoğu kişi kafasını ezip içindeki boklarla birlikte veriyor ☺️

10ur

Yumurta
Üye
Mikro verecekseniz öldürüp te verin yakında bir video çekeceğim un kurdunu canlılara nasıl vermeliyiz diye çoğu kişi kafasını ezip içindeki boklarla birlikte veriyor ☺️
Un kurdunu karıncalarıma nasıl verebilirim? Buna hiç dikkat etmemiştim. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Yakında karıncamizmir kanalına bir video atacağım tatildeyim şuan eve döndüğümde halledeceğim 👍🏻