Fotoğrafta canlılar belli olmuyor, ama illa bir tahmin gerekirse planarya olabilir. Daha net fotoğraf çekerseniz kesin konuşabiliriz.Selamlar, lepistes akvaryumumun filtresini yıkarken böyle bir şey gördüm bu nedir? Kurt gibiler.
Dediğiniz gibi net gözüken bir şey olmadığı için bende bir şey demek istemedim. Ancak ben planarya olduklarını düşünmüyorum. Planaryalar beslendikçe rengi koyulaşsa da bu kadar koyu tonlara genelde rastlanmaz, şekil olarakta 1 tanesi hariç benzetemedim.Fotoğrafta canlılar belli olmuyor, ama illa bir tahmin gerekirse planarya olabilir. Daha net fotoğraf çekerseniz kesin konuşabiliriz.
Peki ya planarya olduğunu varsayarsak sıkıntı yaratır mı?Dediğiniz gibi net gözüken bir şey olmadığı için bende bir şey demek istemedim. Ancak ben planarya olduklarını düşünmüyorum. Planaryalar beslendikçe rengi koyulaşsa da bu kadar koyu tonlara genelde rastlanmaz, şekil olarakta 1 tanesi hariç benzetemedim.
Balıklar için gerçekten yüzemeyecek kadar kötü olanlar hariç bir sorun olacağını sanmam ancak tankınızda karides ya da salyangoz gibi omurgasızlar mevcutsa onlar için tehlikelidir. Aynı zamanda oluşması su değişimi ve dip çekimini ertelediğinizin ya da fazla ve protein ağırlıklı yemleme yaptığınızın bir belirtisidir dikkat etmek gerek.Peki ya planarya olduğunu varsayarsak sıkıntı yaratır mı?
Karides de var salyangoz da...Balıklar için gerçekten yüzemeyecek kadar kötü olanlar hariç bir sorun olacağını sanmam ancak tankınızda karides ya da salyangoz gibi omurgasızlar mevcutsa onlar için tehlikelidir. Aynı zamanda oluşması su değişimi ve dip çekimini ertelediğinizin ya da fazla ve protein ağırlıklı yemleme yaptığınızın bir belirtisidir dikkat etmek gerek.