Lepisiota

muz

Larva
Üye
Lepisiota kraliçelerinin yumurtaları küfleniyor sebebi ne olabilir?

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Lepisiota kraliçelerinin yumurtaları küfleniyor sebebi ne olabilir?
Kraliçe yumurtalarla ilgilenmiyordur muhtemelen bunun farklı sebepleri olabilir stres,kötü annelik,parazitik bi tür olması vs. Türünü kesin biliyorsanız işci eklemesi yaparsanız işçiler bakacaktır

muz

Larva
Üye
Kraliçe yumurtalarla ilgilenmiyordur muhtemelen bunun farklı sebepleri olabilir stres,kötü annelik,parazitik bi tür olması vs. Türünü kesin biliyorsanız işci eklemesi yaparsanız işçiler bakacaktır
Stres olmuyorlar, kötü annelik ne demek bilmiyorum ama bir tane kraliçe yok lepisiota multiye uygun bir tür olduğu için yaklaşık 10 ar kraliçe var ve gözlemlediğim 3-4 test tüpünde de aynı olay oluyor .

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kötü annelik kısaca yumurtalara bakmaması test tüpü kirliysede olabilir ama en mantıklısı riskli olsada işçi eklemektir başka yapılabilecek birşey varmı bilmiyorum tapinoma kraliçelerimde aynı durumu yaşadım

• Beğendim
Tepkiler: muz

muz

Larva
Üye
Kötü annelik kısaca yumurtalara bakmaması test tüpü kirliysede olabilir ama en mantıklısı riskli olsada işçi eklemektir başka yapılabilecek birşey varmı bilmiyorum tapinoma kraliçelerimde aynı durumu yaşadım
teşekkürler