Facebook gruplarına bakabilirsin.Leopard geko almak istiyorum nerden temin edebilirim ve bakımı için ihtiyaçları nelerdir
sahibinden gibi sitelere bakıp alabilirsin, yaşam alanı için tuğkan abinin ve başka kanallara bakabilirsin, teraryum(yaşam alanı) 31-32 derece olmalı bakıldığı odada 23 derecenin üstünde olmalı, nemi takmana gerek yok sadece teraryum(yaşam alanı) da nem kabı olmalı( içinde torf bulunan ve sürekli nemli olan kab tuğkan abinin kanalında var sormak istediğin birşey olursa yazabilirrsin iyi günler.Leopard geko almak istiyorum nerden temin edebilirim ve bakımı için ihtiyaçları nelerdir
Öyle sitelerden falan alırsam ceza yemem değilmi ayrıca teşekkürlersahibinden gibi sitelere bakıp alabilirsin, yaşam alanı için tuğkan abinin ve başka kanallara bakabilirsin, teraryum(yaşam alanı) 31-32 derece olmalı bakıldığı odada 23 derecenin üstünde olmalı, nemi takmana gerek yok sadece teraryum(yaşam alanı) da nem kabı olmalı( içinde torf bulunan ve sürekli nemli olan kab tuğkan abinin kanalında var sormak istediğin birşey olursa yazabilirrsin iyi günler.
Hocam bide 50*40*40 ölçülerinde bir teraryum yeterli olurmu rahatça dolaşması falan içinsahibinden gibi sitelere bakıp alabilirsin, yaşam alanı için tuğkan abinin ve başka kanallara bakabilirsin, teraryum(yaşam alanı) 31-32 derece olmalı bakıldığı odada 23 derecenin üstünde olmalı, nemi takmana gerek yok sadece teraryum(yaşam alanı) da nem kabı olmalı( içinde torf bulunan ve sürekli nemli olan kab tuğkan abinin kanalında var sormak istediğin birşey olursa yazabilirrsin iyi günler.
Hayır yemezsin diye düşünüyorum ve yeterli olurÖyle sitelerden falan alırsam ceza yemem değilmi ayrıca teşekkürler
Teşekkürler oldukça yardımın dokunduHayır yemezsin diye düşünüyorum ve yeterli olur