peki brumasyona sokmayıp aynı şekilde devam edersek bir sorun çıkar mı? Hayvanın davranışlarında herhangi bir değişim olur mu?Öncelikle leopard geckolar tam olarak kış uykusuna yatmazlar onun yerine brumasyona girerler. Canlılarını brumasyona bilerek sokan hobiciler genelde tasarruf etmek için veya tatile gitmeden önce sokarlar onun dışında brumasyona sokmanın canlı açısından çok bir avantajı yoktur.
sorun olmazpeki brumasyona sokmayıp aynı şekilde devam edersek bir sorun çıkar mı? Hayvanın davranışlarında herhangi bir değişim olur mu?
Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için bir sorum daha vardı kış uykusu dışında, hayvana verilen ek besin takviyeleri hangi aralıklarla nasıl verilmelidir?sorun olmaz
d3süz kalsiyum sürekli yaşadığı alanda bulunsun, d3lü kalsiyum 3 günde bir vermelisiniz. Multivitamin 2 hafta aralıkla. Ben bu şekilde yapıyorum.Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için bir sorum daha vardı kış uykusu dışında, hayvana verilen ek besin takviyeleri hangi aralıklarla nasıl verilmelidir?