Merhabalar yeni bir leopard gecko alacağım. Acaba kargo ile gelirse ölür mü?
ThereIsNoGarlic Yumurta Üye Katılım 23 Haz 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 5 23 Haz 2024 #1 Merhabalar yeni bir leopard gecko alacağım. Acaba kargo ile gelirse ölür mü?
A Alperen72 Yumurta Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 145 Tepkime puanı 27 27 Haz 2024 #2 sıkıntı yaşayabilirsin çok fazla hareket edeciği için ve kargocuların nasıl biri olduğunu bilmediğimiz için elden almak en mantıklısı
sıkıntı yaşayabilirsin çok fazla hareket edeciği için ve kargocuların nasıl biri olduğunu bilmediğimiz için elden almak en mantıklısı
K katilc Pupa Üye Katılım 3 Nis 2024 Mesajlar 134 Tepkime puanı 52 27 Haz 2024 #3 ThereIsNoGarlic' Alıntı: Merhabalar yeni bir leopard gecko alacağım. Acaba kargo ile gelirse ölür mü? Genişletmek için tıkla ... Ben de karho ile almıştım Satıcıya şöyle hayvani ufak bir yere koysun etrafına da diğer eşyaları koysun sabitlesin hayvani bişey olmaz canlıya
ThereIsNoGarlic' Alıntı: Merhabalar yeni bir leopard gecko alacağım. Acaba kargo ile gelirse ölür mü? Genişletmek için tıkla ... Ben de karho ile almıştım Satıcıya şöyle hayvani ufak bir yere koysun etrafına da diğer eşyaları koysun sabitlesin hayvani bişey olmaz canlıya